Okrugle kopče za kosu
Styling kose | Vrpca za kosu

Trendi ukras u kosi: Filigranske kopče geometrijskih oblika

Filigranske, geometrijske kopče uzrokuju senzaciju. Sjajno je što taj ukras čak i najjednostavnije frizure pretvara u trend. Unesite u svoju kosu moderan izgled s jednom od ovih kopča.

Kopče geometrijskih oblika

Filigranska kopča trokutasta oblika jednostavnoj frizuri daje trendi obrat.

Kako možete svakodnevnu frizuru pretvoriti u trendi izgled samo jednim dodirom? Lako je – ako imate pravi ukras za kosu. Trenutačno smo oduševljeni filigranskim kopčama geometrijskih oblika. No nismo samo mi: na aplikacijama poput Pinteresta te su kopče veliki trend. Na što trebate obratiti pozornost? Te nove kopče za kosu često su okrugle ili trokutaste i izrađene su od metala u zlatnim, ružičasto-zlatnim ili srebrnim tonovima. Istina je da većina nas povezuje kopče s frizurama za djevojčice, no to se ne odnosi na geometrijske kopče, kako niže i pokazujemo. Također otkrivamo kako oblikovati kosu za taj popularan ukras.

Nosite taj trend: Kako oblikovati filigransku geometrijsku kopču

Kopče geometrijskih oblika

Kratkokose djevojke također to mogu: geometrijska kopča u kratkoj frizuri.

Filigranske geometrijske kopče najbolje izgledaju u jednostavnim frizurama. Rezultat: moderan, čisti izgled koji uopće nije pretjeran.

Kako oblikovati: skupite kosu od gornjeg dijela glave do razine uha u dva široka pramena i učvrstite ih na pozadini glave, bilo izravno kopčom ili, za bolju postojanost, tankom ukosnicom. Savjet: koristite ukosnicu iste boje kao što je vaša kosa, tako da ne bude vidljiva. Zatim pričvrstite kopču povrh ukosnice. Za kraj poprskajte frizuru s malo laka za kosu za postojanost frizure.

Savjet: što je kosa manje zaglađena i precizno oblikovana, to će vaša geometrijska kopča izgledati ležernije i u trendu. Ne bojte se pustiti da nekoliko pramenova kose ispadne iz kopče. Još više smekšajte izgled tako da prstima razlabavite kosu kod čela.