bridal-hairstyles
Styling kose | Vjenčanje

Odbrojavanje do savršene frizure prije nego što kažete „Uzimam“

Planiranje vjenčanja i da ono prođe bez zapinjanja nije lagan pothvat. Kod vjenčanja nema nevažnih detalja. Planiranje je ključno, a to se odnosi i na frizuru. Oko četiri tjedna prije tog velikoga dana, trebali biste početi njegovati svoju kosu za svadbenu frizuru. Tada još imate vremena ako želite promijeniti frizuru za vjenčanje. U našoj galeriji predlažemo nekoliko prekrasnih svadbenih frizura i upute za njihovo oblikovanje

Samo nekoliko događaja u životu nadmašuju značajnost dana vjenčanja. Djevojke i mlade žene sanjaju o tom savršenom danu. Naravno, žele izgledati najbolje za tu prigodu. Za mladenku to uključuje vjenčanicu, koja nije samo prekrasna, nego izražava njezin stil. Isto se odnosi na frizuru. Pred mladenkama je golem izbor, koji se može suziti prema njihovim željama i snovima. Vi i vaš mladoženja možda više volite raspuštenu kosu, elegantnu punđu ili profinjene pletenice. Na taj dan, izbor je samo vaš. Svaki stil prolazi, ako je dobro isplaniran i proveden.

Looking Forward to the Perfect Bridal Hairdo:

Svadbena frizura – Četiri tjedna prije vjenčanja

Dobar izgled i dobro raspoloženje povezani su kao prst i nokat. Frizura koja vam pristaje uvelike podiže samopouzdanje. Stoga je svadbena frizura osobito važna. Uzmite si vremena za odabir odgovarajuće frizure za taj vrlo važan dan u vašem životu.

Želite li trajnu u kosi ili ste se odlučili za kratku frizuru? Umetci za kosu također su mogućnost. Možete pošišati vrhove kose kako bi kosa izgledala zdravo. Najbolje prijateljice mogu vam biti styling savjetnice i pomoći u odabiru frizure koja odgovara vama, vašem stilu i stilu vaše vjenčanice.

Svadbena frizura – Tri tjedna prije vjenčanja

Tri tjedna prije vjenčanja i kad ste odabrali frizuru, dogovorite sastanak kod frizera. Možda nećete biti sigurni u novu frizuru ili novi stil. Međutim, imate vremena priviknuti se na novu frizuru ili je promijeniti.

Svadbena frizura – Dva tjedna prije vjenčanja

Ništa ne može nadmašiti blistav sjaj kose, no isto tako ništa ne izgleda manje privlačno od napola izblijedjele boje kose u kojoj se nazire izrast.

Najbolji trenutak da osvježite boju svoje kose jest dva tjedna prije vjenčanja. Sada je vrijeme da se odlučite želite li polutrajnu ili trajnu boju kose. Najvažnije je da vam boja kose pristaje. Vjenčanje se bliži i sada nije vrijeme za smione pothvate i eksperimente. Odaberite svoju najdražu boju kose. Sa svježe obojanom kosom spremni ste odlučiti se za šminku i styling. Neka zabava počne!

Svadbena frizura – Jedan tjedan prije vjenčanja

Punđe su najtraženije svadbene frizure. Elegantni veliki šinjoni, romantične pletene frizure i natapirane punđe u stilu 60-ih također su vrlo popularne. Malo hrabrosti istaknut će vas u gomili. Možete isprobati i neke malo ekstravagantne frizure. One u stilu 40-ih i 60-ih savršeni su primjeri za prekrasne svadbene frizure.

Bit ćete smireniji ako frizuru isprobate tjedna prije vjenčanja. Da budete sigurni, možete izvježbati svaki styling korak. To će smanjiti nervozu na dan vjenčanja.

Svadbena frizura – Jedan dan prije vjenčanja

Najbolje je oprati kosu dan prije vjenčanja. Idući dan, vaša će kosa biti osobito lijepa i podatna. Sušite kosu držeći spuštenu glavu da kosa visi i nanesite malo pjene za kosu. Time će vaša kosa dobiti volumen i živahnost, također će pomoći da bude postojana na dan vjenčanja.

Armin Morbach u svojim videouputama pokazuje kako se oblikuje elegantna punđa s ukrasima u kosi.

Video: Kako oblikovati punđu s ukrasima u kosi

Potražite svoju svadbenu frizuru u našoj galeriji. Upute za oblikovanje nalaze se ispod svake slike.

Galerija: Prekrasne svadbene frizure

Preporučeni proizvodi