Svadbeni par – mlada s punđom
Styling kose | Vjenčanje

Najljepše svadbene punđe

Bliži se dan vašeg vjenčanja? To je tako romantično! Donosimo vam najbolje svadbene frizure i trendove kako biste, ne samo svoj veliki dan nego i svoju frizuru – učinili nezaboravnima

Dan vašeg vjenčanja najvažniji je dan u kojem se želite osjećati predivno – i, naravno, prelijepo. Zato je frizura jednako važna kao vjenčanica. Najpopularnije svadbene frizure ovog trenutka jesu prirodne punđe koje izgledaju elegantno i ne previše službeno. Ovdje donosimo najljepše i najmodernije svadbene punđe. One su savršene za mladenke koje žele same oblikovati svoju frizuru ili traže inspiraciju prije posjete profesionalnom frizeru.

Pripreme za savršenu svadbenu frizuru

 1. Odbrojavanje do svadbene frizure: još četiri tjedna!

  Uzmite si vremena kod odabira frizure za svoje vjenčanje. Savjet: odaberite frizuru koja će savršeno pristajati uz vašu vjenčanicu. Ako se budete prepustili stručnim rukama frizera, pokažite mu fotografiju svoje vjenčanice kako bi znao odabrati stil frizure. Važno je unaprijed zakazati dogovor kod frizera.
  Jedan mjesec prije vjenčanja idealno je doba za šišanje ili bojenje – ali samo ako to želite! Savjet: najbolje je da NE činite velike promjene nekoliko dana prije vjenčanja. Ako vam se ne svidi promjena, nećete imati dovoljno vremena da prikrijete taj promašaj.

 2. Odbrojavanje do svadbene frizure: još tri tjedna!

  Odabrali ste frizuru i sad je vrijeme da napravite probu. Ako postoji nešto što vam se ne sviđa ili vam ne odgovara, imate još dovoljno vremena za preinake. Budete li sami oblikovali frizuru, ili će to učiniti vaša prijateljica, sad je također vrijeme za probu frizure.

 3. Odbrojavanje do svadbene frizure: još dva tjedna!

  Ništa nije ljepše od kose s blistavim, svježim sjajem. Najbolje vrijeme da osvježite boju svoje kose (ako koristite boju za kosu) jest 14 dana prije vjenčanja. Ako želite biti sigurni, sad nije vrijeme za eksperimentiranje s bojom kose – najbolje je da se držite svoje omiljene boje kose.

 4. Odbrojavanje do svadbene frizure: još jedan tjedan!

  Najbolje je da kosu operete dan prije. Time će kosa imati više teksture i podatnosti pa će se frizura lakše oblikovati. Posušite kosu sušilom i umasirajte malo pjene za oblikovanje kako biste stvorili savršenu temeljnu pripremu za svoj veliki dan.

  Koja je vaša svadbena frizura? U našoj galeriji donosimo najljepše punđe za vaš veliki dan. No te frizure nisu samo za mladenke! Mnoge od njih mogu nositi djeveruše ili čak gošće.

Lijepe svadbene frizure

Otkrijte: Vjenčanje