milan-fashion-week
Styling kose | Trendovi frizura za žene

Milanski tjedan mode 2011.: Trendovi za nadolazeću zimu

Milan, talijanska modna metropola i jedan od svjetskih modnih središta, zapanjio nas je gomilom novih kreativnih dizajna. Milanski tjedan mode određuje nove trendove za nadolazeću zimu. Frizure će pratiti prevladavajući minimalizam, bit će ravne, vrlo stroge te sjajne do maksimuma.

Četvrtoga dana Milanskog tjedna mode 2011., Raf Simons (za Jil Sander) predstavio je svoju viziju za jesen/zimu. Više od ijednog drugog dizajnera pokazao je duh ovogodišnjih kolekcija. Njegovi su dizajni nadahnuti djelima fotografkinja Diane Arbus i Louise Dahl-Wolte te je razigrano povezao elemente volumena i minimalizma. Boje njegove kolekcije protežu se kroz cijeli spektar, od temeljnih boja do vrlo intenzivnih nijansi.

Versace i Gucci također su predstavili vrlo šarenu kolekciju u Milanu; najistaknutije su bile bogate nijanse bobičastog voća. Obojene krznene stole nadolazeći su trend Guccijeve linije. Za razliku od Guccija, Roberto Cavali pokazao je svoju sklonost rock n' roll stavu izrazivši ga u svojim vijorećim kreacijama od šifona i lepršavim trapez-haljinama koje su unijele glamur u njegovu kolekciju.

Moschino je odabrao jednostavnije linije. Dizajnericu Rossellu Jardini nadahnula je mornarica. Uz njezine stroge kreacije dolazi kapa mornarskog časnika. Miuccia Prada krenula je na putovanje u prošlost. Pokazala je haljine u stilu 1920-ih s divljim natpisima, kao da je odala priznanje slavnoj Mondrian haljini Yves Saint Laurenta.

Veselite se novim elegantnim frizurama

Trendovi frizura na Milanskom tjednu mode ove su godine prilično moderni i poslovni. Kamo god pogledali, modeli nose elegantne frizure. Katkad razdjeljak na stranu i pletenice ostavljaju dojam elegantne ženstvenosti, a katkad je elegantna frizura prilično kratka kosa u dandy stilu.
Ako ne volite jako elegantnu frizuru, i dalje ste u trendu s ravnom kosom i razdjeljkom po sredini. Pogledajte i procijenite! Niže ćete naći najbolje frizure s Milanskog tjedna mode 2011.

Trendovi frizura s Milanskog tjedna mode 2011.