hairstyles-voting-sandra-bullock-leona-lewis
Styling kose | Trendovi frizura za žene

Glasovanje za frizuru: Kome bolje pristaje ova frizura?

Nakon burne godine Sandra Bullock ponovno pokazuje snažan i pouzdan javni imidž. Leona Lewis svoj privatni život drži za sebe pa se mediji više usredotočuju na njezinu pjevačku karijeru, osim ako je, naravno, ne uspiju snimiti u odjeći koja malo toga skriva. Ove su dvije zvijezde suprotnosti, osim kad je u pitanju frizura. Doista imaju istu frizuru sa šiškama.

teaser_420x270
© Getty Images (2)

Sandra Bullock i Leona Lewis imaju gotovo identične frizure koje se razlikuju jedino po dužini kose. Naše pitanje vama jest: „Kome bolje pristaju jako duge šiške?“

Iako je 2010. nagrađena Oscarom za svoju glumu, Sandra Bullock (46) imala je tešku godinu. Primila je prestižnu nagradu za dramatičnu glavnu ulogu u filmu „Priča o prvaku“. Veliko veselje još nije završilo kad je doživjela privatnu dramu rastavši se od svog supruga Jesseja Jamesa. Pozornost medija bila je velika i neizbježna. U međuvremenu su noge Sandre Bullock ponovno na čvrstom tlu i čini se da se nakon nedavno propalog braka smirila u svojoj novoj ulozi majke svom usvojenom sinu Louisa.

Leona Lewis (26) zasad je imala lagodan život bez privatnih pikanterija. Pjevačica je svjetski uspjeh postignula svojom ulogom u šou „X-factor“, mega-hitom „Bleeding Love“ i prvim albumom „Spirit“. Bilo je to ostvarenje snova za ovu britansku pjevačicu. Od malih nogu Leona živi za glazbu. Njezin drugi album „Echo“ također je odličan, ne samo zbog njezine suradnje s Justinom Timberlakeom.

Nakon ovog uvoda, vi odlučujete koja će zvijezda pobijediti u ovom natjecanju za frizuru s iznimno dugim šiškama.