sixties-hairstyles
Styling kose | Trendovi frizura za žene

Groznica serije Momci s Madisona – vratile su se frizure šezdesetih

Serija je hit, a frizure dama iz serije Momci s Madisona također su veoma popularne. Pokazat ćemo vam kako oblikovati tri frizure tih zvijezda. Jednostavno je. Također ćemo vam pokazati najljepše i nadahnjujuće frizure s modnih revija.

Velike modne kuće na svojim su revijama pokazale pretjerane turban-frizure, kosu s mnogo volumena na pozadini glave i veoma ravno ošišane šiške. Dizajneri su očito nadahnuće za proljeće i ljeto 2011. pronašli u popularnoj seriji "Momci s Madisona". Glamurozan izgled šezdesetih može se činiti pravim izazovom, ali frizure se mogu oblikovati lakše nego što većina žena misli. Zahvaljujući novim tehnologijama, sada se možemo pouzdati u uređaje za kovrčanje kose, uređaje za ravnanje kose i grijane uvijače za nježan tretman i styling naše kose.

Tajna frizura šezdesetih je volumen – mnogo volumena

Tajna stvaranja autentičnih „puf-frizura“ jest volumen. „Mad mane“ doista je službeno i vrlo prikladno ime frizure koju nose Betty, Joan i Peggy. Nije bitno jeste li se odlučili za visoki rep, punđu iz šezdesetih ili valovitu bob-frizuru, prikladno nazvana frizura treba volumen, a samim time i neke pripreme.

Pripremite kosu tako da se osuši na zraku nakon što je operete šamponom. Kosa treba biti tek blago vlažna. Nanesite malu količinu pjene ili tekućine za volumen prije nego što je uvijete grijanim uvijačima ili okruglom četkom. Pustite da se uvijena kosa posve posuši. Sada ste doista spremni za styling.

Savjet: Koristite pomadu, vosak i mnogo laka za kosu kad oblikujete ovu novu frizuru. Ova se frizura iz očitih razloga oblikovala u šezdesetima

Stil šezdesetih na modnim revijama – i dizajneri gledaju seriju Momci s Madisona!