hairstyles-for-men
Styling kose | Trendovi frizura za muškarce

Muške frizure za jesen/zimu

Muška frizura više nije jednostavna, kratka i praktična. Vrijeme običnih, nepromjenjivih frizura za muškarce davno je iza nas. Međunarodni dizajneri na svojim modnim revijama u Parizu, Milanu i New Yorku pokazali su mnoge ideje za nove muške imidže za sezonu jesen/zima, uključujući i frizure. Pomnije smo ih proučili da vam možemo objasniti kako te frizure možete oblikovati kod kuće.

Jesen će nam donijeti još neviđenu raznolikost frizura za muškarce. Čini se da su dizajneri eksperimentirali sa svakakvim frizurama. Kao što se moglo vidjeti na modnim revijama u Parizu, Milanu i New Yorku, sve se nosi. Calvin Klein vidi muškarce s vrlo kratkim frizurama, dok drugi dizajneri više vole duže kose. Razbarušeni stilovi supostoje s uredno začešljanom kosom. Dizajneri poput Vivienne Westwood i Dolce & Gabbana vraćaju nam frizure iz 1920-ih i 1930-ih, pa čak ima i tragova frizura iz 1980-ih.

Kontrast ne može biti naglašeniji. Očito su se dizajneri frizura poigrali s muževnim i ženstvenim elementima za ovu sezonu. Taj kontrast novim muškim frizurama daje posebnu privlačnost.

Kako oblikovati nove frizure za muškarce

Muške frizure na Internetu

Međunarodne modne revije >> style.com