mens-hairstyles-trends-2015
Styling kose | Trendovi frizura za muškarce

Muške frizure 2015. – Trendovi iz Milana

Muškarci postaju dječaci, a dječaci postaju muškarci. Muške trendi frizure za 2015. bezvremene su, dinamične i nevjerojatno raznolike – kao što pokazuje milanska revija ModaUomo. Sastavili smo popis najnovijih i najmodernijih muških frizura za vas.

Nestašna, ali zrela izgleda, dizajneri su poslali svoje modele na modnu pistu da pokažu svoju viziju za sezonu 2015.: „Muškarci postaju dječaci, a dječaci postaju muškarci!“ Profinjeni sportski izgled i ležerna elegancija ključni su elementi muških trendi frizura za 2015.

Muške frizure 2015.: Naglasak na dodacima

© Getty Images

Muškarci bi trebali pronaći svoje omiljene dodatke: trendi naočale mogu svakog vragolana pretvoriti u elegantnog modernog čovjeka. Jednostavan šešir, kao ovaj što nose modeli Andree Incotrija, ostavljaju dojam dječačke nonšalantnosti. Kosa se može oblikovati po želji.

Lijevo: naočale i šešir važni su dodaci za sezonu 2015.

Muške frizure 2015.: Brada čini muškarca

© Getty Images

Trodnevna brada nikad nije izašla iz mode, ali trend dlačica na licu malo je promijenjen: muška puna brada ili uredni brkovi glavna su značajka muškarca za 2015. Elegantne gel-frizure popuni su kontrast i stvaraju osobito privlačan ukupan dojam.

Lijevo: Brada, u svim varijantama, ključna je za sezonu 2015.

Pogledajte našu galeriju i doznajte više o trendi frizurama za 2015.

Galerija: Muške trendi frizure za 2015.