milano-moda-uomo-hairstyles-for-men
Styling kose | Trendovi frizura za muškarce

Frizure za muškarce: Milano Moda Uomo 2016.

Milanski modni događaj Milano Moda Uomo pokazuje nam nadolazeće trendove u muškoj modi. Ključan dio šoua: trendovi muških frizura! Kratka ili duga, opuštena ili precizna – frizure iz talijanske modne metropole postavljaju trendove. Pokazujemo vam u kojem smjeru oni idu

Što će muškarci nositi iduće godine? Muški modni dani u Milanu daju nam odgovor dok najveće modne marke pokazuju svoje kolekcije za ljetnu sezonu 2017. Dolce & Gabbana, dizajnerski duo, predstavlja glazbeni izgled: sportske jakne, veste i kratke hlače s uzorkom muzičkog ključa i jazz instrumenata. Modna dizajnerica Miucca Prada imala je drukčiju viziju: ona budućeg muškarca vidi u visokotehnološkoj najlonskoj sportskoj odjeći i sandalama za trčanje. Nova su zbivanja i kad su u pitanju dodaci: poput XXL ruksaka viđenog na reviji kuće Ferragamo. Sve veliko! A kosa?

Nove frizure za muškarce: Srednje duga kosa!

© Getty Images

Srednje duga, izrasla kosa postaje omiljena frizura među trendseterima

Uz modu, središte pozornosti u Milanu su i frizure. Što je u trendu? Pola Milana (barem među muškim modelima) nosi srednje dugu kosu koja izgleda kao da je frizura izrasla. No pazite, naglasak je na „kao da“. Nemojte svom frizeru reći „Zbogom!“ Redovito šišanje ključno je za ovu frizuru. Za posebno ležeran izgled, također zatražite postepenu frizuru. Kosa sa strane je stanjena, tako da izrasla kosa na vrhu izgleda moderno. Usput, možete sami odrediti konačnu dužinu svoje srednje duge kose. Barem do brade i ne duže od ramena.

Naših 5 najpopularnijih frizura za muškarce