clipper-cut
Styling kose | Trendovi frizura za muškarce

Precizna frizura – Posegnite za šišačem

Škare nisu sve: stručnjaci za kosu također vole koristiti šišače za kratke frizure. Oni ravnomjerno i precizno skraćuju kosu. Doznajte što još mogu šišači, te kad i za koga su te precizne frizure najbolji odabir

Tražite modernu, ali nekompliciranu frizuru? Preporučujemo preciznu frizuru. Za ovu kratku frizuru kosa nije šišana škarama, nego šišačem. Glavna značajka ove frizure jest da je kosa precizno ošišana na jednu dužinu prateći oblik glave. To ne znači da kosa na vrhu glave ne može biti nekoliko milimetara duža i punija. Ipak, šišač se može postaviti na željenu dužinu (obično od 0,5 mm do 2-3 cm). Duža kosa na vrhu glave postupno prelazi u kratku kosu sa strane glave. Područje kod potiljka je posve kratko i time je završena precizna frizura!

Budući da je šišanje vrlo precizno, pronalazak savršenog izgleda za svaku glavu brz je i jednostavan. Kad ste jednom tako šišani, ta se frizura može opet precizno skratiti. Tako možete ostati vjerni svom izgledu.

Precizna frizura: Kratka frizura za van

© Getty Images

Uredna frizura koju je lako održavati – to nije problem sa šišačem

Precizna frizura nije samo prilagodljiva dužinom, nego i prema teksturi kose. Budući da je kosa ravnomjerno ošišana, ta genijalna kratka frizura sjajno izgleda na tankoj ili gustoj, ravnoj ili kovrčavoj kosi. No lako šišanje je najveća prednost ove frizure. Precizna frizura idealna je za one koji vole biti praktični. Nema mučnog sušenja kose, nema složenog oblikovanja. Čak i ako odaberete dužu varijantu (oko 2 cm), frizura je gotova u nekoliko jednostavnih koraka: protrljajte styling kreme u količini lješnjaka među rukama i nanesite je na ručnikom prosušenu kosu na vrhu. Zatim prođite rukama ili češljem kroz kosu prema natrag. Gotovo.