mens-hairstyles-2016
Styling kose | Trendovi frizura za muškarce

Frizure za muškarce u 2016.

Jedan muškarac, mnoge mogućnosti. Muškarci imaju svu slobodu oblikovanja svoje kose u ovoj godini! Kratka ili duga, smiona, moderna ili prirodna – frizure sutrašnjice sadrže sve to, samo se ne podvrgavaju starim styling konvencijama. Otkrivamo trendi varijante frizura za 2016.

Što čini muškarca? Glazbena legenda Herbert Grönemeyer i dan danas se to pita. To nas ne čudi jer se momci iznova preobražavaju. Možda je upravo to odgovor. Muškarci imaju svoje mišljenje – i sami žele odabrati svoju frizuru. Trendovi za muškarce 2016. udovoljavaju toj želji: mogu odabrati frizuru razne dužine kose, nove boje i pramenove uz privlačne dodatke. Što će na kraju odabrati, to je prepušteno njima. Ipak, upravo to čini muškarca.

Otkrijte trendove muških frizura u našoj galeriji:

 

Galerija: Frizure za muškarce u 2016.

Trend boje za kosu u 2016.: Ledena plava

Frizure za muškarce u 2016.
© Getty Images

Faca: Hladna plava je trend među novim bojama za muškarce

Klasična crna i smeđa boja kose odavno vladaju trendi muškim frizurama. No nova boja kose u 2016. je posve drukčija: ledena plava. Paleta ledenih plavih nijansi uključuje platinastu, koja sada posvjetljuje kratku do srednje dugu mušku kosu. Taj izražajan izgled savršeno je osvježenje nakon tamnih nijansi, te daje vrlo mladenački i moderan izgled. Pokažite se u toj boji – zajamčeno ćete privlačiti pozornost!