micro-pony
Styling kose | Šiške

Ostavljaju utisak: Mikro šiške

Život na rubu: Na svojim revijama za trenutačnu sezonu, dizajneri su poslali svoje modele s ultra kratkim šiškama, a poruka je bila da su mikro šiške opet u modi. Kratko je dobro primljeno. Otad je ta smiona frizura postala dugotrajni hit koji pokazuje visoku raznolikost za oblikovanje

Od Tokya do Istambula i Pariza: Mikro šiške pojavile su se na najvećim modnim revijama svijeta i pomele naše svakodnevne frizure. Snaga ove frizure jest raznolikost oblikovanja koja se može postići s kratkim ili ultra kratkim šiškama.

Što mikro šiške čini tako posebnima: Veći dio čela i obrva nisu pokriveni šiškama. To izgled čini modernim, izražajnim i futurističkim. Oni koji misle da kratke šiške nisu prikladne za svakodnevnu frizuru – razmislite ponovno: s dugom ili kratkom kosom, punđa ili zaglađena frizura – trendi šiške pristaju uz svaku frizuru i vrlo su raznolike. To je zato što su ultra kratke šiške prilagodljive mnogim stilovima: gejša, pin-up ili vilenjački izgled – trend mikro šišaka daje slobodne ruke vašoj fantaziji oblikovanja frizure!

Usput: Ako još nemate hrabrosti ošišati se na tu trendi frizuru, možete na drugi način isprobati mikro šiške. Doznajte kako lažirati kratke šiške.

Kratke šiške su u modi – divimo se tom trendu frizure!

Na modnoj reviji: mikro šiške