hairstyles-for-date
Styling kose | Šik frizura

Zavodljive frizure za spoj

Valentinovo je dobar razlog da se uredite i budete zavodljivi na svom spoju. Tko želi izgledati strogo, profesionalno ili kruto na spoju s muškarcem iz svojih snova? Iskrice trebaju frcati na sve strane kad se ugledate! U galeriji fotografija pokazujemo neke frizure koje će čarobno djelovati na njegova osjetila i njegovu želju za vama. Donosimo vam savjete da zablistate

Dizajner Domenico Dolce rekao je suštu istinu svojom izjavom u intervjuu za muški časopis GQ: „Upitajte bilo kojeg muškarca kako želi da njegova žena izgleda na spoju i reći će vam: visoke potpetice, zavodljiva haljina i bujna kosa… to je sve, osim, naravno, ruža za usne.“
Žene ne mogu pogriješiti ako odjenu visoke potpetice, seksi haljinu, oblikuju frizuru punu volumena i lijepo se našminkaju.

Bujna kosa za spoj vašeg života

Dating Hairstyles
© Getty Images

Privlačne frizure za spoj mogu biti klasične poput repa u spoju s prikladnom šminkom i dodacima. Međutim, uvijek želite izgledati ženstveno i privlačno svom muškarcu ili muškarcu iz svojih snova. Bujna kosa može biti vrlo privlačan izbor. Frizura puna volumena poput ove na fotografiji Lane Del Rey, veliki šinjon ili lažan bob sigurno će ga očarati.

Slika lijevo: Lana Del Rey s bujnom frizurom i naglašeno našminkanim očima

Frizure za spoj: raspuštena, polupodignuta kosa ili punđa?

Muškarac voli vidjeti svoju ženu s jarkocrveno našminkanim usnama i dugom valovitom kosom. Raspuštena kosa stoga je njegov izbor frizure za spoj. Međutim, možda želite usmjeriti njegovu pozornost na svoje lice (osobito na oči i usne). U tom slučaju maknite kosu s lica. Pojedini pramenovi kose mogu uokvirivati lice. Ili možete začešljati kosu, a dodavanjem velike kovrče (pogledajte frizuru modela Jasona Wua), frizura izgleda ženstvenije i privlačnije. Polupodignuta kosa može se oblikovati da istakne najbolje značajke raspuštene kose i punđe. Odvojite i pričvrstite dio kose, a ostala kosa neka slobodno pada. Izbor je neograničen. Upamtite, nova i drukčija frizura može sama po sebi biti uzbudljiva.

U našoj galeriji fotografija pokazujemo nama najdraže frizure za spoj. Armin Morbach u svojim videouputama otkriva kako pjenom za kovrčavu kosu možete oblikovati nježne kovrče bez uređaja za kovrčanje kose.

Video: Kako oblikovati kovrče prirodnog izgleda

Galerija: Frizure za spoj

Preporučeni proizvodi