sexy-hairstyles
Styling kose | Šik frizura

Frizure s kojima ćete biti zamijećeni

Na Valentinovo, prvom spoju ili svome vjenčanju želite izgledati posebno privlačno. Zavodljiva frizura s kovrčama, neodoljivim sjajem ili glamuroznim ukrasima još više naglašavaju vašu ženstvenost. Želimo vam pokazati kako oblikovati frizuru za posebnu priliku da zavedete svoga dragog.

Nije dovoljno samo izgledati dobro na svoj poseban dan. Želite biti očaravajući, privlačni i čarobni tijekom cijeloga dana koji će zauvijek ostati u vašem sjećanju na vas i vašeg muškarca. Upotrijebite sve trikove! Vaš dragi ne želi znati kako ste stvorili tu posebnu draž, no ne može vas prestati gledati. Možda ćete ovdje naći još jedan od onih malih trikova za poseban izgled ili se prisjetiti nekog starog. Uživajte u našem odabiru posebnih frizura za posebne dane.

Frizure za posebne trenutke: Zavodljivi uvojci

Nježna valovitost kose idealan je primjer zavodljivih ženstvenih frizura. Muškarce očaravaju nježno valoviti pramenovi koji padaju oko ženskog lica. Uvojci ili kovrče mogu biti neobuzdane kao kod Leone Lewis ili ukroćene u stilu 1940-ih koji je sada veoma popularan. Ako imate prirodno ravnu kosu, lako možete oblikovati prekrasne kovrče uvijačima ili uređajem za kovrčanje kose. Pojedinosti o oblikovanju možete naći niže u našoj galeriji.

Frizure za posebne trenutke: Elegantna ravna kosa

Ako više volite ozbiljniji izgled, možete odabrati frizuru s ravnom kosom. Za kraće frizure (poput pixie ili bob-frizure) kosa na vrhu glave i sa strane počešljana je uz glavu pomoću gela. Duga se kosa ravna uređajem za ravnanje kose tako da pada ravno preko ramena. Ako imate dovoljno dugu kosu, možete je strogo začešljati i skupiti na potiljku u ravan rep. Za kosu koja je duža od ramena preporučujemo visoki tradicionalni rep za osobito privlačan izgled.

Sjaj za zavodljive frizure

Vaša kosa mora imati zdrav sjaj da bi bila privlačna, bez obzira na to je li ravna ili kovrčava. Za posebno zavodljivu frizuru i kosu zdravoga i sjajnoga izgleda, trebali biste nanijeti losion ili sprej za dodatni sjaj.

Frizure za posebne trenutke: Neuredan izgled

Kosa ne mora biti savršeno oblikovana i elegantna da biste izgledali ženstveno i privlačno. Mladenački neuredan rep s ponekim pramenom koji ležerno pada na lice može biti jednako privlačan i navesti vašeg dragog da vam makne pramen s lica.

Frizure za posebne trenutke: Kosa počešljana na jednu stranu

Žene s dugom kosom mogu počešljati ili prebaciti svoju kosu preko jednog ramena kako bi neizravno pozvale svoje partnere da ih poljube u otkriveni vrat

Ukrasi za kosu za dodatni glamur

Ukrasi za kosu u trenu unesu svečanost u vašu frizuru. Na izbor imate mnogo vrsta obruča za kosu (rajf), ukrašenih ukosnica i perja. Lijepi ukrasi za kosu stvaraju ženstvenu razigranost. Dodaju poseban šarm frizuri, pogotovo ako rijetko nosite takve ukrase.

Iznenadite ga drukčijim izgledom

Idealna frizura za taj poseban dan drukčija je od vaše uobičajene, svakodnevne frizure i pruža vam onaj sjajan osjećaj ženstvenosti. Iznenadite ga novim izgledom. Najbolje je da zamršene umjetničke pletenice i punđe sačuvate za neku drugu priliku. Možda se neće usuditi dodirnuti to umjetničko djelo bojeći se da ga ne uništi. Ipak, on želi da to bude i vaš savršen dan.

U našoj galeriji donosimo fotografije zvijezda i modela sa sedam frizura za vaš poseban dan s vašim odabranikom. Naravno, dajemo i temeljite upute kako se te frizure oblikuju.

Zavodljive frizure i kako se oblikuju

Preporučeni proizvodi