Styling kose | Šik frizura

Punđa sa strane: Glamurozna punđa

Izgleda sjajno sa strane: punđa nisko na glavi inače se oblikuje malo iznad potiljka, a sada je pomaknuta više prema uhu. Ova frizura izgleda senzacionalno, savršena je za svečane prigode, a brzo se i jednostavno oblikuje. Naše videoupute donose vam detaljne korake oblikovanja ove punđe sa strane glave

Nedavno smo se povezali bliže sa šinjonom nego s ijednom drugom frizurom. Zašto je tako popularan? Punđa je iznimno raznolika, priručna i može se prilagoditi po želji. No jedna nam se varijanta posebno svidjela: punđa sa strane glave. Za razliku od uobičajene punđe, šinjon sa strane iznimno je elegantan! I vrlo prihvaćen. Govorimo vam zašto je to tako i kako ovo novo oblikovanje sa strane glave podiže razinu svakog izgleda.

Side Bun
© Getty Images

Klasičan novi šinjon: profinjeno oblikovan sa strane (viđeno kod: Christian Dior)

Prognoza trenda: s punđom sa strane ste u trendu. Prihvatite ovu nadogradnju popularne punđe koja se nosi na sredini glave ili kod potiljka. Šinjon je pomaknut na jednu stranu glave, do uha. Taj položaj stvara privlačnu frizuru koja izgleda očaravajuće drukčije od klasične punđe ili repa. To je jedinstvena značajka zbog koje je punđa sa strane tako tražena. Uz elegantno oblikovanje – obično je kosa pažljivo zaglađena i skupljena – ta nova šik frizura je savršena. Izgled za svečane proslave i velike događaje, te također za svaki dan (primjerice kao kontrast razrezanim trapericama, običnoj majici i kožnoj jakni – trendi!)

Upute za oblikovanje: Punđa sa strane

Želite upoznati drugu stranu klasičnog šinjona? Onda pratite ovih pet koraka!

Potrebno vam je: četka za kosu, češalj, gel za kosu, gumica za kosu, ukosnice

 
  1. Dobro počešljajte kosu i prebacite je preko jednog ramena.

  2. Oblikujte razdjeljak nisko sa suprotne strane.

  3. Nanesite gela u količini lješnjaka na rub kose. Zatim ga češljem pažljivo rasporedite po kosi.

  4. Uvijte kosu u spiralu odmah iza uha i privežite je gumicom za kosu.

  5. Pričvrstite je ukosnicama i lakom za kosu. Gotovo!

Video: Kako oblikovati glamuroznu punđu sa strane

Ova druga, pletena varijanta punđe sa strane doista je posebna – i vrlo ju je lako oblikovati! Naše videoupute pokazuju kako.

Otkrijte: Šik frizura