golden-globes-2013-hairstyles
Styling kose | Šik frizura

Frizure s dodjele nagrada Zlatni globus 2013.

Holivudski glamur i uzbuđenje bili su na visini na dodjeli nagrada Zlatni globus, a očekivanja za predstojeću dodjelu Oscara velika su. Zlatni globus prestižna je nagrada za glumce, glumice i filmske stručnjake diljem svijeta. Zvijezde poput Francesce Eastwood i Jodie Foster bile su očaravajuće na crvenom tepihu. U našoj galeriji možete pogledati fotografije prekrasnih frizura s te svečanosti

Zlatni globus 2013.
© Getty Images

Glumica Francesca Eastwood predstavila je tradicionalan holivudski glamur. Svjetlucava kopča za kosu držala je njezinu nježno valovitu kosu na jednoj strani glave

Gledatelji koji su očekivali četvrtu verziju vođenja dodjele nagrada Zlatni globus u stilu Rickyja Gervaisa, bili su razočarani. No, nisu se svi veselili njegovim komentarima. (Nisu uvijek dobro prolazili među posebnim gostima i zvijezdama.)

Frizure sa Zlatnog globusa 2013.
© Getty Images

Pohvaljene za vođenje dodjele Zlatni globus 2013.: Tina Fey i Amy Poehler

Ova posljednja skupina nije se veselila otrovnom jeziku britanskog voditelja. U svoje tri godine vođenja dodjele, podijelio je svakoj holivudskoj zvijezdi s A-liste i filmskim moćnicima najmanje jednu pljusku previše (pogledajte video dolje lijevo).

Koji god razlog bio, ovogodišnji svjež pristup bio je dobro primljen. Tina Fey („30 Rock“) i Amy Poehler („Parks and Recreation“) prihvaćene su kao voditeljice. Ispunile su 70. dodjelu nagrada Zlatni globus šarmom i duhovitošću. Pomoglo je i to što ih je i lijepo gledati.

S crvenog tepiha: jednostavne, no privlačne frizure s dodjele nagrada Zlatni globus

Frizura Amy Poehler sa šinjonom s jedne strane glave bila je jedna od nama najljepših frizura na dodjeli nagrada Zlatni globus 2013. (pogledajte našu galeriju). Što se tiče mode i frizura, „prirodno“ je bilo geslo večeri. Žene u središtu pozornosti spojile su svečane haljine s nezaglađenim frizurama, klasičnom ili nježno valovitom kosom. Pokazale su kako jednostavne frizure mogu biti privlačne.

Galerija: Privlačne frizure s dodjele nagrada Zlatni globus 2013.

Preporučeni proizvodi