oscar-hairstyles
Styling kose | Šik frizura

Nadahnjujuće proljetne frizure s dodjele nagrade Oscar

Dodjela Oscara odvija se u savršeno vrijeme između novogodišnjih blagdana i ranog proljeća. Ubrzo će doći proljeće sa svojim jarkim bojama i divnim godišnjim promjenama. Ne možemo dočekati proljeće da nas nadahne i da budemo korak ispred promjene godišnjeg doba s novim frizurama i modom. Promatranje zvijezda na dodjeli nagrade Oscar sjajna je prigoda da doznamo nove frizure za ovo proljeće. Pokazat ćemo vam frizure s dodjele Oscara koje su nas oduševile i nadamo se da ćete u njima pronaći inspiraciju za svoj novi proljetni izgled.

Svake veljače pozornost svijeta zabave i mode okrenuta je dodjeli nagrade Oscar u Kaliforniji. To je događaj kad su odjeća i frizure zvijezda i slavnih osoba prava vijest. Ove su godine ženstvene frizure primamljivog sjaja odgovarale predivnim haljinama koje su zvijezde nosile.

Frizure s dodjele nagrada Oscar potiču iščekivanje proljeća

Svi volimo imati frizuru koja u nama pobuđuje osjećaj posebnosti i kao da smo na vrhu svijeta. Pogledajte, primjerice, frizuru Jessice Chastain s dodjele nagrade Oscar. Njezina nježna valovita kosa s toplim crvenkasto-zlatnim sjajem dijelom je podignuta u ležernu, no elegantnu punđu. Njezin veseo izgled ostavljao je takav dojam bezbrižnosti da je uzrokovao prilično uzbuđenje. No njezina svjetlucava kosa bila je dovoljno elegantna da savršeno pristaje uz njezinu predivnu haljinu.

Bob-frizura Rose Byrne također nas je oduševila. Australska glumica unijela je ravan razdjeljak na stranu u ovu klasičnu frizuru, a duge i guste šiške padale su s vrha glave preko obrva. Gwyneth Paltrow se na dodjeli nagrade Oscar pojavila skupljene ravne kose tankom gumicom u niski rep. Kosu sa strane začešljala je iza uha kako bi njezina obična frizura odisala glamurom.

S ulogom u preradi trilera „Muškarci koji mrze žene“ Davida Finchera, glumica Mara Rooney katapultirana je na vrh filmske scene. Danas je ona poznata zvijezda. Prepoznatljiva je po svojoj crnoj kosi s ravno ošišanim šiškama. To je bila i njezina frizura na ovogodišnjoj dodjeli nagrade Oscar u Los Angelesu. Skupila je kosu u strogo začešljani rep na pozadini glave i savila ga u petlju.

January Jones se za dodjelu Oscara odlučila za retro-kovrče u stilu 1920-ih. Veselimo se što ćemo ovu frizuru često viđati ovog proljeća.

U našoj galeriji donosimo vam pet frizura zvijezda koje su viđene i kojima su se divili na ovogodišnjoj dodjeli nagrade Oscar. Naravno, objasnit ćemo vam kako te frizure možete prilagoditi svom novom proljetnom izgledu.

Frizure viđene na dodjeli nagrade Oscar s uputama za styling

Preporučeni proizvodi