wedding-hairstyles
Styling kose | Šik frizura

Styling ideje za uzvanike

Ne postoji bolja prigoda od vjenčanja za pokazivanje kreativnosti i stila te oblikovanja najveselije frizure. Naravno, upravo vjenčani par u središtu je pozornosti. Predlažemo razigrane i svečane frizure koje su prikladne za proslavu, ali ne odvlače pozornost od mlade i mladoženje

Većina mladih parova unaprijed planira stil svog vjenčanja, svečano odijelo i vjenčanicu te frizure, dok su uzvanici mnogo opušteniji i spontaniji što se odjeće i frizura tiče. Ipak, treba uzeti u obzir svečan karakter i stil vjenčanja. Želimo pomoći da nađete odgovarajući stil za svečane prilike.

Prekrasne frizure za uzvanike

Savršene frizure za svadbene goste odražavaju svečanu prirodu i stil događaja, no ne dominiraju događajem. S praktične strane, proslave vjenčanja traju nekoliko sati i vaša frizura trebala bi biti postojana. Naši prijedlozi frizura trebali bi udovoljiti svim tim potrebama. Među odabranim frizurama nalazi se valovita ili ravna kosa, umjetnički bob i svečane punđe s ukrasima i nakitom za kosu.

Zvijezde i slavne osobe česti su gosti gala-večera i drugih svečanih događaja. Mnogima frizure oblikuju profesionalni frizeri. Je li stoga čudno što su oni gotovo neiscrpan izvor ideja za frizure? U našoj fotografiji iznad Rachel Bilson pokazuje kako morske kovrče s pletenicom mogu izgledati svečano i lijepo. 

Svoju styling ideju za svečanu priliku možda pronađete u našoj galeriji. U svojim videouputama Armin Morbach pokazuje kako se oblikuju tri varijante šinjona.

Video: Kako oblikovati tri varijante šinjona

Galerija: Frizure za uzvanike