cannes-hairstyles
Styling kose | Šik frizura

Frizure iz Cannesa 2012.

Napasali smo oči na 65. filmskom festivalu u Cannesu. Divili smo se umjetničkim punđama svih varijanti i boja, oduševili se modernim i mladenačkim pletenicama i očarali se romantičnim valovitim frizurama. Možda poželite isprobati frizuru Sare Gadon i drugih zvijezda. Zabavite se uz naše styling savjete za oblikovanje ovih prekrasnih frizura iz Cannesa

Ove godine u Cannesu, zvijezde su nosile frizure u kojima je kosa bila ležerno oblikovana ili ispletena, a zatim pričvršćena prema dolje ili gore. Stručnjaci za kosu u Cannesu naizgled su se odlučili za oblikovanje nezaglađenih frizura koje se mogu oduprijeti svakoj oluji. Ovo možda ima veze s ružnim vremenom koje je narušilo ugođaj otvaranja filmskog festivala na Francuskoj rivijeri. Znamo da jaki naleti vjetra mogu potpuno uništiti zahtjevne i zaglađene frizure. S druge strane, ležerne nezaglađene frizure podnose malo vjetra u kosi.

Nezaglađeno je glatko prošlo u Cannesu

Frizure zvijezda na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu privlačile su pozornost mnogih fotografa koji su sa svih strana snimali njihove frizure. Mladenačka pletenica u obliku krune Sare Gadon očarala je sve. Jessica Chastain izgledala je poput vile s romantičnom valovitom frizurom. Velike kovrče Gemme Arterton naizgled su je izduljile za nekoliko centimetara. Raskošan i ležeran šinjon Paz Vege nije mogao zasjeniti klasičnu ljepotu njezina lica. Međutim, ta je frizura unijela praktičnost u njezin inače elegantan izgled. Glumice su na ovogodišnjem Cannesu oduševile svojim stilom i ležernim frizurama.

Upute za oblikovanje: Frizura Gemme Arterton iz Cannesa

Ove godine britanska glumica Gemma Arterton („Princ Perzije“, „RocknRolla“), odlučila se za punđu s velikim kovrčama.


Oblikovanje:

1. Nanesite pjenu za volumen na ručnikom prosušenu kosu. Zatim posušite kosu spustivši glavu da kosa visi. Počešljajte kosu prije nego što napravite razdjeljak duboko s jedne strane. Skupite kosu u visoki rep na pozadini glave.

2. Natapirajte rep češljem i razdijelite ga na tri pramena.

3. Savijte prema dolje donji pramen i pričvrstite taj dio šinjona ukosnicama.

4. Povucite dva preostala pramena prema naprijed oblikujući ih u veliku kovrču. Ukosnicama i lakom za kosu pričvrstite ih i učvrstite.

U galeriji vam donosimo još zvijezda i njihovih frizura iz Cannesa. Nadamo se da će vas naši savjeti za oblikovanje potaknuti da isprobate te prekrasne kreacije.

Galerija: Frizure zvijezda iz Cannesa 2012.

Šinjon je jedna od najpopularnijih frizura za svečane prigode. U svom videoisječku Armin Morbach pokazuje kako možete oblikovati tri varijante šinjona

Video: Oblikovanje šinjona s Arminom Morbachom

Preporučeni proizvodi