exciting-evening-hairstyles
Styling kose | Šik frizura

Uzbudljive večernje frizure

Snovi ljetne noći! Sezona na otvorenom: od roštilja do festivala – proslavite ljeto sa sjajnim idejama za oblikovanje vaše kose i uživajte u očaravajućim noćima pod zvjezdanim nebom. P.S. Romantična valovita kosa naglašena ukrasom za kosu – uvijek izgleda elegantno

36 stupnjeva i toplije – za sunčanih ljetnih dana nije uvijek lako naći frizuru koja može izdržati tu sparinu. Rep, mokra frizura ili pletena frizura – držat će kosu podalje od lica i vrata, što je najvažnije. No čim sunce zađe i blage ljetne večeri nastupe s roštiljem, plesom i zabavama, osunčano oblikovanje dobiva novo značenje. Od popodnevne zabave na bazenu do elegantne večeri na terasi – uzbudljivo oblikovanje kose! Pokazujemo vam frizure za zabavu koje će odgovarati vašoj omiljenoj lokaciji!

Galerija: Uzbudljive večernje frizure

Uzbudljive večernje frizure: Ukrasi u kovrčama

© Getty Images

1001 noć: Kovrče i orijentalan ukras za glavu kod Dimitrija

Ležerna i opuštena tijekom ljetne sezone – da bar! Pojačajte malo dojam! Naš prijedlog: vrhunski ukras za kosu! Okrunite kovrče bogate volumenom ekstravagantnim drangulijama i postanite zvijezda svake ljetne zabave. Raskošan ukras za glavu također je prikladan za svaku zabavu tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Dizajnerica Lena Hoschek (najgornja fotografija), računa na šarene cvjetne vijence od kojih zabljesne na ležernim prilikama poput ljetnih zabava, festivala ili tuluma na plaži. Doživite 1001 noć s orijentalnim ukrasom u kosi (viđeno kod dizajnera Dimitrija) – za vrhunski glamur na elegantnijim ljetnim primanjima.

Armin Morbach pokazuje vam kako oblikovati nježne kovrče u svojim videouputama:

Video: Kako ravnu kosu preoblikovati u sanjive kovrče uređajem za kovrčanje kose

Preporučeni proizvodi