Muškarac s obrijanom kosom s strane i bradom
Styling kose | Obrijano sa strane

Kako muškarci nose trendi obrijanu kosu sa strane

Obrijano sa strane trenutačno je omiljena frizura među muškim frizerima. Otkrivamo kako se šiša i oblikuje ta trenutačna frizura i kakvom muškarcu najbolje pristaje.

Moderna frizura s obrijanom kosom sa strane jedna je od najvećih trendi frizura godine. U ovoj frizuri kratka strana naglašava dužu kosu na vrhu glave. Ova frizura može biti raznolika: može se oblikovati zaglađeno ili raskuštrano. Otkrivamo što čini ovu frizuru i kome najbolje pristaje.

Kako se šiša i oblikuje

Zašto obrijano „sa strane“? Zato što je jedna strana obrijana, dok je kosa na vrhu i sa druge strane ostala duža. Kosa s druge strane može biti duga od 10 do 15 centimetara, stvarajući asimetriju. Da biste postigli taj izgled, duža se kosa oblikuje na stranu koja nije obrijana. Savjet: ova frizura traži smionost – izgleda posebno dobro kad je duža kosa razbarušena i nezaglađena. Upotrijebite gel ili vosak te je oblikujte u minuti.

Mislite da je obrijano sa strane za vas?

Mladićima posebno dobro stoji ta frizura. No čak i zreliji muškarci sa sijedom kosom mogu dobro izgledati s njom. Odlučujući faktor nisu godine, nego vaša osobnost. Je li vaš stil sportski i ležeran ili više služben i elegantan? Obrijani dio te frizure daje ležeran i moderan izgled. Stoga je ta frizura sjajna za muškarce kreativnih profesija. Također je savršena ako imate gustu kosu. Rijetka kosa mogla bi učiniti da obrijani dio izgleda ćelavo, a ne namjerno izbrijano. Također, lakše je oblikovati duži dio ako je kosa gušća.

 

Niste sigurni bi li vam obrijano sa strane pristajalo? Pronađite Schwarzkopf Professional frizerski salon i zatražite savjet.