trend-hairstyles-2013
Styling kose | Savjeti i trikovi

Trendi frizure za 2013.: New, York, New York

Svi koje zanima moda i ljepota okreću se New Yorku. Dvaput godišnje tijekom tjedna mode, New York postaje još veća modna metropola. Ondje se rađa moda za nadolazeće sezone. Evo kakav su dojam nove frizure ostavile na nas: nove frizure za proljeće/ljeto 2013. iznimno su lijepe i gotovo sve se mogu svakodnevno nositi. Želimo vam pokazati nama najdraže frizure s revija Njujorškog tjedna mode

Naravno, dizajneri žele zadržati pozornosti na svojim modnim kreacijama više nego na frizurama modela. Stoga više vole da su frizure jednostavne, poput ravnog repa, mokrog izgleda, klasičnih šinjona i dugih frizura prirodnog izgleda s razdjeljkom po sredini. Kao i uvijek, te su frizure bile najčešće na modnim pistama.

Glavne frizure za 2013. iz New Yorka

Trendi frizure za 2013.
© Getty Images

Dvobojna frizura s lažnim šiškama za CZAR liniju haljina Cesara Galinda (lijevo) i savršen šinjon s naglašenim vrhovima Dominica Louisa (desno)

Naravno, usmjeravanje pozornosti na odjeću ne znači da na Njujorškom tjednu mode nije bilo ekstravagantnih i pomalo ludih frizura. Ipak su „nešto novo“ i „kreativno“ profesionalne potrebe dizajnera i stilista za frizure. Neki modni dizajneri izričito traže kreativne frizure.

Naš je pogled, naravno, bio prikovan za lijepe i nosive frizure. Mnoge nove frizure s Njujorškog tjedna mode ulaze u tu kategoriju. Modeli su nosili bujne kokotice, asimetrične punđe, nove stilove pletenica i veliki volumen na pozadini glave. Primjere tih novih frizura možete pogledati u našoj galeriji.

Galerija: Njujorški trendovi frizura za 2013.