trend-hairstyles-2012
Styling kose | Savjeti i trikovi

Trendovi frizura za 2012. predstavljene na Njujorškom tjednu mode

Veliki američki dizajneri okupili su se na Njujorškom tjednu mode u središtu Manhattana kako bi otkrili svoje modne kreacije za iduće proljeće. Njihovi su frizeri dopunili novu modu uzbudljivim frizurama. Naša galerija niže pokazuje sve što je novo u modi frizura.

Njujorški modni tjedan ponovno je bio uzbudljiv i nije nedostajalo zabava, događanja, mode i fascinantnih frizura. U međuvremenu su se spustili zastori na modnoj reviji u Lincoln Centreu, ali slike su još žive u našim mislima. Neke iznimne frizure s modnih pista preživjet će ispit vremena i postati hit u 2012. U toj kategoriji želimo spomenuti punđe s perjanim ukrasima Jasona Wua, ženstvenu kovrčavu kosu Oscara de la Rente i neukroćene raskuštrane kreacije pletenica Michaela Korsa.

Predviđanja frizura za ljeto 2012.

Naravno, čeka nas još modnih revija za sezonu proljeće/ljeto 2012. Međutim, glavni trendovi već su očiti. Nema sumnje da će elegantni repovi, pletenice i šinjoni ostati u modi u svakakvim novim varijantama. Repovi su skupljeni u gumice debljine nekoliko centimetara, pletenice su domišljatije, a šinjoni imaju više sjaja, osim ako ne očaraju zamršenim strukturama i prirodnim izgledom. Kupite lak za kosu za ekstra sjaj i suhi šampon kad budete išli u kupnju ako želite početi s novim trendovima frizura za 2012.

Naša galerija niže sadrži najljepše frizure s Njujorškog tjedna mode za 2012.


Trendovi frizura za 2012. viđeni u New Yorku

Linkovi na trendove frizura za 2012.

Sve frizure koje su se mogle vidjeti na Njujorškom tjednu mode >> vogue.com