Žene s ukosnicom
Styling kose | Savjeti i trikovi

Novi trend: Ukosnica se vratila

Katkad je manje zbilja više! Želite novu trendi frizuru koju možete oblikovati u nekoliko sekundi? Sve što trebate jest jedna stvarčica: nije čarobni štapić, nego jednostavna ukosnica! Pročitajte i doznajte kako izgleda ta hit frizura, zašto se ukosnica vratila u modu i kako se oblikuje ta frizuru

Sjećate se kako smo si nekoć pričvršćivali šiške kad su postale preduge? Zatim smo neko vrijeme eksperimentirali s malim špangicama, umetali smo ih posvuda po kosi da bismo privukli pozornost… No tko bi rekao da će ovi mali pomagači izaći iz sjene i pomesti sve ostale dodatke za kosu? Tko je odgovoran za povratak ukosnica? Nitko drugi nego dizajnerska ikona Miucca Prada: taj je trendseter poslao svoje modele na pistu na svojoj kolekciji za proljeće/ljeto 2017. s ukosnicama, niskim repom, razdjeljkom na stranu – i sve samo s jednom ukosnicom u kosi. Ukosnica tu nije imala nikakvu svrhu (za promjenu!), nego je bila ukras. Prekrasno jednostavna, ali apsolutna pobjednica!

Tako ju je lako oblikovati: Frizura s ukosnicom

Frizura s ukosnicom

Jedna mala ukosnica bila je senzacija na reviji Prade

Ako je vaša kosa duga barem do ramena i ako volite nove trendi frizure, pročitajte ove detaljne upute i oblikujte tu frizuru. Sve što trebate jest elastična gumica, ukosnica i malo gela za kosu.

  1. Vrhom češlja napravite niski razdjeljak na stranu.
  2. Počešljajte kosu tako da je zagladite prema natrag i skupite je kod potiljka.
  3. Omotajte jednostavnu gumicu oko punđe.
  4. Umetnite ukosnicu u kosu s druge strane razdjeljka.
  5. Za elegantan završetak, nanesite gel na kosu.

Ako imate kosu ošišanu na bob, pratite ove korake, no izbacite korak br. 3.

Otkrijte: Savjeti i trikovi