star-style-kim-kardashian
Styling kose | Savjeti i trikovi

Kim Kardashian s mokrom frizurom

Gladak uspjeh! Žena zbog koje je internet umalo pao, također ima drugu stranu: neuzbudljivu i purističku – Kim Kardashian ukrotila je svoju neobuzdanu kosu za događaj Snaga žena časopisa Variety u New Yorku. Kimina snažna frizura: vrlo zaglađena i začešljana kosa. Kako oblikovati tu mokru frizuru

Kim Kardashian je (uglavnom) fenomen i poznato lice s televizijskih ekrana: u reality šou „Kardashiani“, Kim i njezina obitelj otvorili su vrata svog privatnog života. Kardashiani su otvoreno pokazivali sve: svaku svađu, svako čupanje dlaka na tijelu pa čak i rođenje djece. Dnevni autoportreti mobitelom postali su rutina za ovu glamuroznu obitelj.

No Kim, kao superzvijezda klana Kardashian, također je poznata po svom stilu: ova zvijezda voli naglašavati svoje ženstvene obline. Zapravo, njezina je stražnjica postala svjetski poznata, pogotovo nakon što se pojavila na naslovnici časopisa Paper, posve naga i premazana uljem. Naslov je bio: „Pad interneta zbog Kim Kardashian“. Do toga nije došlo, no bila je to polemična zabava za mrežnu zajednicu.

Kim Kardashian privatno: ova tamnokosa ljepotica (nakon kratkog braka s košarkaškom zvijezdom Krisom Huphriesom), udala se za repera Kanyea Westa. Nakon kćeri North, očekuju drugo dijete. Hoće li ga nazvati South ili East još ne znamo, ali Kim je svijetu već otkrila da nosi dječaka!

Mokra frizura Kim Kardashian

Žene koje su svoj utjecaj usmjerile za neko dobro, pozvane su na događa Snaga žena časopisa Variety. Među uzvanicima bile su Whoopi Goldberg, Lena Dunhanm i – tko bi rekao: Kim Kardashian. Ta 34-godišnjakinja sedam godina pomaže dječjoj bolnici u Los Angelesu. Donira novac, ali i redovito posjećuje mlade pacijente i njihove roditelje. Pohvalna misija.

Mokra frizura Kim Kardashian
© Getty Images

Pogled sa strane: Zaglađeni izgled Kim Kardashian

Misija Kim Kardashian nije jedina vrijedna hvale, njezinu frizuru za večernji domjenak također treba pohvaliti: jednostavna, elegantna i izražajna – što biste i očekivali od jedne superžene! Kimina duga, crna kosa svjetlucala je u mokroj frizuri – izgledajući elegantno i moderno. U tom se trendu suha kosa oblikuje tako da izgleda mokro. Inače je mokra frizura prilično ležerna, lagano valovita i morska. Kim Kardashian odabrala je elegantan mokri izgled sa začešljanom sjajnom kosom. Za još više stila i elegancije. Frizura je jednostavna i brzo se oblikuje za nedvojbeno privlačan izgled! Biste li je oblikovali? Evo kako:

Pribor potreban za mokru frizuru Kim Kardashian:

četka, gel ili pjena te lak za kosu

Korak po korak do zaglađene frizure:

1. Temeljito počešljajte kosu i zagladite je prema pozadini glave.

2. Među prstima protrljajte gela u količini lješnjaka (više ili manje ovisno o dužini kose) i pažljivo ga nanesite na malo vlažnu ili suhu kosu, od korijena do vrhova. Možete upotrijebiti pjenu ili gel-vosak za još mekši izgled.

3. Začešljajte kosu još jednom i oblikujte dijagonalni, kratki razdjeljak. Počešljajte kosu sa strana glave tako da je pripijena uz glavu. Ponovite korake 2 i 3 ako želite naglasiti mokar izgled.

4. Učvrstite frizuru lakom za kosu i malo je posušite sušilom. Gotovo!