hillary-duff
Styling kose | Savjeti i trikovi

Oblikovanje valovite frizure Hilary Duff

Prirodno oblikovane duge morske kovrče s razdjeljkom po sredini glave omiljena je frizura glumice i pjevačice Hilary Duff. Ona voli prirodno oblikovane frizure čak i za glamurozna zbivanja poput dodjele nagrada Zlatni globus. Donosimo upute za oblikovanje prirodne frizure Hilary Duff koju je nosila na dodjeli nagrada

Hilary Duff je mlada, lijepa i uspješna. Kao i kod mnogih zgodnih američkih pjevačkih i glumačkih talenata, njezina je karijera počela s televizijskim reklamama u djetinjstvu, zatim je dobila ulogu na Disney Channelu u seriji Lizzie McGuire i glavne uloge u filmovima poput Pepeljugina priča. Također je glumila uz poznate glumce poput Johna Cusacka. Hilary Duff snimila je svoj prvi glazbeni studijski album „Metamorphosis“ 2003., a zatim su uslijedili hitovi poput „Reach Out“. Hilary je zatim u svoj životopis dodala i ugovor s IMG Models in New York. Poduzetničkog duha, osnovala je svoju tvrtku „Stuff by Hilary Duff“. Prema časopisu Forbes, Hilary se nalazi među zvijezdama koje najviše zarađuju. Godine 1987. ova rođena Teksašanka bila je djevojka pjevača i glumca Aarona Cartera (Backstreet Boys). No 2010. udala se za Kanađanina Mikea Comrieja, bivšeg hokejaša, i rodila sina Lucu u ožujku 2012. Mladi se par rastao 2014.

Frizure Hilary Duff

Hilary Duff
© Getty Images

Prirodno lijepa Hilary Duff je 2007. oblikovala svoju smeđu kosu u polupodignutu frizuru (desno). Godine 2014. raspustila je svoju ravnu plavu kosu (lijevo)

Ljepota Hilary Duff još se više ističe njezinim pozitivnim stavom, iskričavošću i karizmom. Dugo je imala smeđu kosu. Sada više voli nositi plavu kosu s pramenovima, ravnu ili valovitu. Većinu vremena nosi raspuštenu kosu koja joj pada na ramena. To uključuje njezine frizure za svečane prigode pa čak i glamurozne holivudske događaje. Na dodjeli nagrada Zlatni globus 2015. pojavila se u večernjoj haljini kuće Rani Zakhem Couture, no njezina je kosa i dalje oblikovana u raspuštene duge morske kovrče. Postepeni svjetliji pramenovi daju njezinoj plavoj kosi prirodan izgled. Pratite naše upute za oblikovanje ove prekrasne frizure s morskim kovrčama.

Potreban pribor za oblikovanje morskih kovrča Hilary Duff:

Slani sprej, sprej za zaštitu od topline, uređaj za ravnanje kose i mat-pasta

Detaljne upute za oblikovanje morskih kovrča Hilary Duff

1. Operite kosu šamponom prije nanošenja slanog spreja. Zatim oblikujte razdjeljak po sredini glave i posušite kosu sušilom.

2. Poprskajte kosu sprejom za zaštitu od topline, a zatim oblikujte velike kovrče uređajem za ravnanje kose. Kovrče se ovako oblikuju:

Kod razine uha umetnite širok pramen između pločica uređaja za ravnanje kose. Okrenite uređaj prema gore i van za četvrtinu kruga. Držite uređaj u tom položaju na trenutak, a zatim ga povucite malo dolje i okrenite uređaj prema unutra. Ponovno, držite uređaj u tom položaju na trenutak, a zatim ga povucite dolje i opet prema van. Udaljenost između uvijanja treba biti između 2-4 centimetara.

Ponovite taj postupak na cijeloj kosi, uvijek počevši od razine uha. Time ćete oblikovati velike kovrče, a kosa će izgledati predivno valovito.

3. Prstima oblikujte morske kovrče i nanesite još malo slanog spreja za matiran izgled. Po želji vrhove pojedinih pramenova možete naglasiti mat-pastom.