hairnet
Styling kose | Savjeti i trikovi

Trendi mrežica za kosu

Nošenje mrežica za kosu jedan je od novih trendova frizura. U 2015. žene smatraju mrežice za kosu modnim dodatkom za duge ili kratke frizure, a ne samo kao sredstvo kojim obuzdavaju svoju kosu. Današnje moderne mrežice za kosu dolaze u mnogim modernim varijantama za raspuštenu kosu kao i za punđe. Nadamo se da će vas nadahnuti frizure s mrežicom za kosu koje smo pripremili za vas u našoj galeriji

Sve više modela slavnih dizajnera nosi mrežice za kosu na svojim modnim revijama. Provjerili smo novi trend frizura i donosimo vam neke od mnogih načina na koji možete nositi mrežicu za kosu.

Punđe s mrežicama za kosu

mrežice za kosu
© Getty Images, indigitalimages.com

Mrežice za kosu raznoliki su dodaci za punđe

Jean Paul Gaultier poznat je po ekstravagantnom dizajnu. Njegova strast prema jedinstvenim dizajnima također se odnosi i na frizure s mrežicama (lijeva fotografija). On vidi mnogo dizajnerskih mogućnosti. Za profinjene ili jedinstvene frizure, njegovi modeli nose zaglađenu kosu, šinjone i razdjeljak na stranu. Crna mrežica za kosu sa širokim rubom povučena je preko gornjeg dijela glave kao kapa. Šinjon nije pokriven.

U manje upadljivoj varijanti (desna fotografija), delikatna mrežica za kosu jedva je vidljiva. Čipkasta mrežica povučena je preko punđe i pričvršćena ukosnicama.

 

Savjet: Mrežice za kosu osobito pristaju profinjenim frizurama. Čipkaste mrežice unose stil i šarm u frizure.

Duga kosa s mrežicom za kosu

Duga kosa s mrežicom za kosu
© Getty Images

Mrežice za kosu unose čar u nezaglađene i ravne frizure

Jean Paul Gaultier pokazuje da mrežice u stilu kape također pristaju uz dugu kosu i nezaglađene frizure (lijeva fotografija). Crno obrubljene oči uz frizuru i mrežicu podsjećaju na kasne 1920-e. Vratile su se frizure iz uzbudljivih 20-ih!

Nisu potrebne ružičaste naočale za modu koju je pokazala luksuzna modna kuća Chanel (desna fotografija). Ružičasta odjeća i mrežica za kosu blistaju. Mrežica u stilu kapuljače samo lagano prekriva dugu ravnu kosu.

Kratke frizure s mrežicom

Kratke frizure s mrežicom
© Getty Images

Delikatna mrežica za kosu obavila se oko zaglađene kratke frizure

Nova kolekcija Ninah Peker obuhvaća načela minimalnog dizajna. Svijetle boje, zaglađene kratke frizure i mrežice za kosu dio su tog stila. Mrežice za kosu savršen su odabir za moderne kratke frizure. One naglašavaju retro šarm kratkih frizura i ne izobličavaju njezine jasne linije.

Upute za oblikovanje: Oblikujte svoju kosu po želji, a zatim je prekrijte mrežicom za kosu.