Styling kose | Savjeti i trikovi

Dodaci za kosu

Tko kaže da priručno ne može biti lijepo? Iako su se ukosnice, kopče i gumice često smatrale praktičnim pomagačima, danas su oni ukras u kosi! Oni čine svaku frizuru profinjenom i privlačnom! Otvaramo sanduk s blagom i donosimo vam najkorisnije dodatke za kosu

Ukosnice, kopče i ostali dodaci za kosu uglavnom su bili neprimjetni u kosi. Prvotno su dizajnirani kao praktični pomagači u oblikovanju i često u boji kose kako se ne bi vidjeli i isticali. No sada je to stvar prošlosti jer dodaci za kosu postaju ukrasi! To im omogućuju kvalitetni materijali i novi dizajni. Ti mali pomagači preobraženi su u glavnu atrakciju. Naravno, oni i dalje odrađuju svoj posao, no fokus je sada na njihovu izgledu. Pogledajte našu galeriju kako biste vidjeli kako to izgleda.

Dodaci za kosu: Nešto posebno

Savjeti i trikovi za dodatke za kosu

- Nepodatna kosa? Nemate mnogo vremena za oblikovanje? Dodatak za kosu može učiniti čuda! Masno vlasište primjerice, može se lako prekriti vrpcom za kosu, a mala ukrasna šnala može brzo, jednostavno i učinkovito uljepšati svakodnevnu frizuru.

- Kratka kosa s malo mogućnosti za oblikovanje dobiva glamurozan izged s cvjetnim broševima ili svjetlucavim šnalama za večernji izlazak.

- Male kopče i ukosnice mogu lako ispasti iz tanke kose. Kako bi sve ostalo na mjestu, natapirajte dio kose; tako će ukosnica imati veću površinu koju treba pričvršćivati. Također pomaže ako kosu poprskate lakom za kosu.

- Vješto umetnut, mali nakit može naglasiti razne oblike lica: lijepi broš za kosu na vrhu glave u spoju sa šinjonom može izdužiti okruglo lice. Ako imate uže lice, ukosnice i kopče sjajno izgledaju sa strane glave.

Otkrijte: Savjeti i trikovi