natural-hairstyles
Styling kose | Savjeti i trikovi

Frizure prirodna izgleda

Frizure prirodna izgleda pristaju uz naš moderan način života. One su nonšalantne, jednostavne i ležerne te, što je najvažnije, jednostavno se i brzo oblikuju. Nadamo se da će vas fotografije jednostavnih i neusiljenih frizura u našoj galeriji nadahnuti da osmislite vlastitu varijantu frizure prirodna izgleda

U današnjem brzom i zaposlenom načinu života, frizura mora biti jednostavna. Osim toga, jednostavni dizajni izraz su našeg vremena. Srećom, mnogo je privlačnih jednostavnih frizura. Najvažnija je značajka lakoća oblikovanja. Nepočešljane prirodne kovrče mogu se u sekundi oblikovati rukama i pomoću nekoliko modernih styling proizvoda. Ako više volite skupiti kosu (bilo da vam se to više sviđa ili zbog potrebe posla), možete je uviti, isplesti ili napraviti jednu od mnogih jednostavnih punđa. Sve nezaglađene frizure prirodno su razbarušene. Pustite nekoliko pramenova kose iz punđe, šinjona ili repa; čak pletenice trebaju biti manje savršeno ispletene. Neka kosa prirodno pada i rukama je ležerno namjestite. Ležeran izgled uvijek možete dotjerati ukrasima za kosu ako smatrate da frizura treba dodatni element ili želite unijeti osobni stil u nju.

Pet koraka do frizure prirodna izgleda

Najvažnija značajka frizura prirodna izgleda jest njihova jednostavnost i činjenica da kosa prirodno uokviruje vaše lice. To znači da styling pribor poput uređaja za ravnanje kose, kovrčanje kose i sušila ostaju na svojoj polici ili u kutiji. Vaše su ruke najbolji styling pribor za frizure prirodna izgleda. Styling proizvode također trebate štedljivo koristiti. Upotrebljavajte samo nježne styling proizvode. Možete dodati malo sjaja u kosu.

Kako oblikovati frizure prirodna izgleda:

1. Operite kosu šamponom, a zatim je počešljajte češljem sa širokim zupcima ili četkom.

2. Pustite da se kosa osuši na zraku.

3. Protrljajte malo voska za kosu među dlanovima i prođite njima kroz kosu.

4. Skupite kosu u ležeran rep ili šinjon ako ne želite da prirodno pada.

5. Poprskajte kosu lakom za izniman sjaj.

Savjet: Kosa prirodna izgleda također može biti mat. Ako više volite mat izgled, upotrijebite pastu za mat izgled umjesto voska za kosu i laka za izniman sjaj.

Šminka nježnih zemljanih tonova bež, smeđe i svijetloružičaste boje ili boje kože najbolje pristaju uz frizure prirodna izgleda.

Nadamo se da će fotografije frizura prirodna izgleda u našoj galeriji potaknuti vašu kreativnost. Možete oblikovati vlastitu varijantu opuštene, moderne i nepočešljane frizure.

Galerija: Frizure prirodna izgleda