Styling kose | Rep

Repovi koji imaju ono nešto

Tražite novu frizuru koja je praktična, ali ne i dosadna te dopušta malo razigrane kreativnosti? Pogledajte našu galeriju repova, možda koji poželite isprobati

Skupljanje duge kose u rep brzo unese red u kosu i sprječava je da vam pada na lice dok radite, bavite se omiljenim sportom ili uživate u nekoj razbibrizi. Uz to što je praktičan, rep je i moderan. Zvijezde poput Gwyneth Paltrow i brojni modeli s modnih revija diljem svijeta rado nose uvijek popularne repove.

Pridružite se svoj raskošnosti repa

Repovi nisu samo posljednje rješenje kojem pribjegavate kad imate lošu frizuru, nego su pravi klasik s bezbroj mogućnosti oblikovanja. Postoji rep za svaku prigodu, od poslovnog sastanka, odlaska u kupovinu do velikih događaja poput vjenčanja. Mnoge je stilove lako je oblikovati, a usto su veoma privlačni. Nije ni čudo da žene diljem svijeta posežu za repovima iako im kosa još nije dovoljno duga da bi je mogle skupiti u rep.

Koji oblik repa vam je najdraži?

Oblikovanje repova ističe individualiste među ženama, muškarcima i stilistima. Repovi se mogu oblikovati na vrhu glave ili kod zatiljka, mogu se nositi točno na sredini pozadine glave ili sa strane da kosa pada preko ramena, a pristaju im svakakvi ukrasi, od satenskih obruča do kožnih vrpci. Repovi pristaju uz razdjeljak po sredini ili sa strane, a skupljena kosa može biti sjajna i ravna, kovrčava i razigrano valovita. Zatim, kosu u repu možete isplesti, uviti ili saviti. Naravno, što je rep duži, to je više mogućnosti oblikovanja.

Jesmo li vas uvjerili ili ste oduvijek ljubitelj kreativnog i često drskog repa? Ne propustite našu galeriju. Možda vas potakne da isprobate neki novi stil.

U ovom videoisječku Armin Morbach, glavni stilist Schwarzkopfa, pokazuje kako se tanka kosa tapira i zatim oblikuje u prekrasan rep.

Video: Armin Morbach oblikuje rep

Galerija: Repovi i styling savjeti

Preporučeni proizvodi