Žena s repom
Styling kose | Rep

Kako nositi rep u 2018.

Ove sezone rep se vraća na potiljak, okružen zanimljivim ukrasima za kosu. Donosimo vam kao trendovski oblikovati rep, korak po korak. Naša galerija najboljih repova pokazuje najtraženije trendove.

Nedavnih godina rep je napredovao od školskog klasika do trenda. Nijedna druga frizura ne oblikuje se tako brzo i jednostavno, a opet tako raznoliko i prilagodljivo. Rep je zaista svestran. Možete ga nositi na intervju za posao kao i u teretani. Modni dizajneri diljem svijeta vole rep i redovito ga koriste na svojim modnim revijama. Uz odgovarajući dodir, jednostavnu svakodnevnu frizuru možete oblikovati u pravu zanimljivost koja će privlačiti oduševljene poglede.

Niski rep – spustite ga

Žena s repom okrenuta na jednu stranu

Niski rep spašava vas dana loše frizure i popularna je ulična frizura u 2018.

U 2018. rep se spušta s vrha glave prema potiljku. Zapazili smo takozvani „niski rep“ na ulicama modnih metropola od Pariza do New Yorka. Pročitajte naše upute i kopirajte tu frizuru..

Pet koraka do savršenog repa

  1. Skupite kosu kod potiljka.
  2. Počešljajte i ravnomjerno zagladite kosu.
  3. Za super gladak i uredan izgled, izravnajte kosu uređajem za ravnanje kose.
  4. Na kraju, uzmite gumicu ili ukrasnu vrpcu. Oko gumice repa možete omotati pramen kose da se gumica ne vidi.
  5. Savjet: rep traje duže ako kosa nije svježe oprana jer je tako gumica bolje drži. Ravnu i tanku kosu najbolje je oprati jedan dan prije skupljanja kose u rep.

U našoj galeriji skupili smo frizure s repom, od retro do klasične, od niskog repa do polurepa, i neke od najzanimljivijih ukrasa sezone:

Otkrijte: Rep Hair Styling