quick-hairstyles
Styling kose | Rep

Frizure na brzinu: najbrže frizure koje možete naći

Prečesto ste stiskali gumb na budilici da odgodite dizanje, i dok na brzinu pijete jutarnji čaj ili kavu, morate brzo odlučiti što ćete odjenuti. Jesu li takva vaša užurbana jutra? Naravno da nemate vremena za frizuru. Zato ćemo vam pokazati kako možete oblikovati svoju dugu, srednje dugu ili kratku kosu na brzinu. Ako trebate osvježiti kosu nakon duge noći, imamo savjete i za to. Spremni? Počnimo!

Nemirno spavate? Ako je tako, tada vam je vjerojatno poznata jutarnja borba sa zamršenom kosom koja prkosno strši na sve strane. Ovo se osobito odnosi na kratku i srednje dugu kosu. Kao vrlo učinkovito rješenje možete nanijeti malo zaštite za kosu od topline i četkati kratku kosu suprotno od smjera rasta. To će vratiti vaše vlasi na mjesto. Četiri velika uvijača na čičak ili grijana uvijača pomoći će ako vam je kosa duga barem do brade. Uzmite deblje pramenove površinske kose i uvijte ih prije nego što ih kratko podvrgnete toplom zraku sušila za kosu. Pustite da se uvijena kosa ohladi dok se vi, recimo, šminkate.

Nemirnim spavačima s dugom kosom možda pomogne da skupe kosu u konjski rep prije spavanja (no nemojte jako stisnuti kosu). Time vam kosa neće smetati tijekom spavanja, a i ona se neće lomiti. Predlažemo da malom svilenom vrpcom vrlo labavo skupite kosu u rep. Nemojte to činiti gumicom jer će ostati tragovi pritiska gumice na kosi.

Galerija: devet munjevito brzih rješenja za frizuru

Preporučeni proizvodi