berlinale-hailee-steinfeld
Styling kose | Rep

Berlinale 2011., veliki događaj s crvenim tepihom

Berlin je poznat kao skroman grad, ali seksi. Jednom godišnje direktor Berlinalea Dieter Kosslick prostre crveni tepih za zvijezde koje su u velikom lovu na medvjede. (Nagrade su u obliku medvjeda koji je simbol Berlina.) Ovo je znak za Berlin da dâ sve od sebe i pokaže svoj glamur za Berlinski filmski festival.

Sinoć je premijerom filma „Čovjek zvan Hrabrost“ počeo 61. Berlinale. Producenti nove verzije filma epske priče Charlesa Portisa poznata su braća Coen. Nijedan od oko 1600 gostiju Belinalea nije nosio raskošnu ili svjetlucavu odjeću. Čini se da više vole jednostavnu eleganciju. No među ženskim gošćama opazili smo prekrasnu kosu i senzacionalne frizure. Uz nekoliko iznimaka, muškarci su se odlučili za prirodan izgled, iako je za neke slučajeve to preblag izraz. Mnogo kose i još više brade novi su trendovi ako ćemo se voditi prema glavnom muškom glumcu filma „Čovjek zvan Hrabrost“ Jeffu Bridgesu i redatelju Joelu Coenu.

Upadljiva je bila pretežnost frizura s podignutom kosom. Voditeljica Anke Engelke, očaravajuća tinejdžerska glumica koja glumi glavnu ulogu u filmu „Čovjek zvan Hrabrost“, Hailee Steinfeld, i glumica Hannah Herzsprung pojavile su se s očaravajućim verzijama punđe. Za razliku od njih, predsjednica žirija Isabella Rosselini i glumica Christiane Paul bile su jednako elegantne s glamoroznom kratkom kosom. Niže vam donosimo nama najdraže frizure s Berlinalea.

Frizure zvijezda, Berlinale 2011.

Internetske veze na Berlinale

Korisne opće informacije >> festivalblog.com

Ako želite doznati sve pojedinosti >> dasblogzumhof.de