parting
Styling kose | Razdjeljak na stranu

Po sredini, sa strane ili cik-cak razdjeljak za savršen izgled

Razdvajanje kose na drukčiji način može dramatično promijeniti vaš izgled. Jednostavno je isprobati. Samo promijenite stranu. Može izgledati sjajno i istaknuti vaše najbolje kvalitete. Također može naglasiti i male nesavršenosti. Podijelit ćemo s vama što znamo o razdjeljcima.

Artikel_210
© Getty Images

Kosa Anne Wintour, izvršne direktorice časopisa Vogue, savršeno je razdvojena.

Razdjeljak po sredini glave ponovno je u modi. Smatrao se ostatkom razdoblja „djece cvijeća“, no Madonna i Gwyneth Paltrow dale su razdjeljku po sredini novo mjesto u modnom svijetu. Razdjeljak po sredini ponovno je trendi. Nažalost, on ne pristaje svakome. Uzmite u obzir sljedeće prije nego što odlučite razdvojiti kosu po sredini glave:

Razdjeljak na sredinu najviše pristaje malim licima

S razdjeljkom po sredini kosa uokviruje vaše cijelo lice. Takav razdjeljak okruglo lice čini još okruglijim. Također ne pomaže ako želite skriti neke bore ili crtice oko očiju i na čelu. Valovita ili kovrčava kosa sjajno izgleda s razdjeljkom po sredini, dok ravna i tanka kosa izgleda kao „rezanci“, a ne elegantno. U slučaju obojene kose, razdjeljak po sredini glave privlači pozornost na izrast u drugoj boji.

Laskav razdjeljak na stranu

Razdjeljak na stranu zahvalan je i pristaje većini žena. Asimetrija nadoknađuje ne baš savršene crte lica i male nedostatke poput velikog nosa, a uvučena brada postaje manje očita. Široka lica s razdjeljkom na stranu doimaju se užima, a razdjeljak može prekriti i neke bore. Preporučujemo s vremena na vrijeme prebacivanje razdjeljka s jedne strane na drugu ili pomicanje razdjeljka malo više ulijevo ili udesno. Time će kosa izgledati gušće i imati više volumena.

Razdjeljak cik-cak ne može biti uredan

U 1980-ima je cik-cak razdjeljak bio precizno oblikovan. Takva urednost danas se smatra staromodnom. Vrludav razdjeljak neurednog izgleda sada je pravi hit. Tamniji izrast nije bitan. Ne morate se mučiti češljevima za cik-cak razdjeljak. Oni samo stvaraju neželjenu urednost. Umjesto toga, začešljajte kosu i pridržite je dlanom. Uzmite ručku češlja za tapiranje ili deblju iglu za pletenje te napravite cik-cak razdjeljak od čela do vrha glave. Povucite kosu na obje strane i počešljajte je. Možete poprskati malo laka za kosu da drži razdijeljenu kosu.

Savršeni razdjeljci na modnoj pisti