type-change
Styling kose | Postepena frizura

Nova frizura za novu Vas

Barem neko vrijeme moramo živjeti s novo ošišanom frizurom. Međutim, ta misao ne bi vas trebala sprječavati da isprobate druge frizure. Neke frizure dopuštaju više varijanta oblikovanja od drugih. Glumica Holland Roden pokazuje raznolikost postepene duge kose

Mnoge žene žele lijepu dugu kosu. One zamišljaju guste kovrče sjajne kose kako padaju na njihova ramena. Potrebno je tek malo styling pjene da oblikujete raskošne kovrče. Vaš bi se partneru takva frizura mogla još više svidjeti.

Iako nema pravog argumenta protiv lijepe duge kose, promjena frizure tu i tamo dobro dođe. Naravno, šišanje duge kose ne dolazi u obzir. Vješto oblikovanje jedino je što trebate za promjenu svog izgleda. Holland Roden pokazuje kako od postepene duge kose možete oblikovati četiri potpuno različite frizure bez šišanja ijedne vlasi.

Promjena stila: Jedna frizura, četiri stila

Holland Roden pušta da njezina postepeno ošišana duga crvena kosa pada na ramena u nježnim kovrčama. Ovisno o aktivnosti, Holland Roden oblikuje svoju kosu u četiri frizure. Neka nam glumica pokaže kako nekoliko jednostavnih promjena oblikovanja mogu promijeniti izgled. Počinje od odluke želi li da kosa bude raspuštena ili skupljena u punđu.

1. stil: Frizura za slobodno vrijeme

Frizura za slobodno vrijeme
© Getty Images

Holland Roden nosi klasičan šinjon (desno) i šinjon kao dio polupodignute frizure (lijevo)

Pripremanje za obavljanje obveza, kupnju ili piće s prijateljima dio je svakodnevnog života.

U tom slučaju frizura mora biti brza i jednostavna.

Holland Roden pokazuje nam moderne nezaglađene varijante klasičnog šinjona i šinjon kao dio polupodignute frizure.

2. stil: Frizura za posao

© Getty Images

Holland Roden nosi svoju kosu raspuštenom ili skupljenom u rep. Obje su frizure zaglađene i uredne

U poslovnom svijetu manje je više kad su u pitanju elementi frizure. Romantične frizure nikako ne dolaze u obzir. U spoju s vašom stručnošću i samopouzdanjem, jednostavna frizura ići će vam u prilog. Holland Roden pokazuje dvije frizure koje savršeno pristaju za posao. Lijevo, njezina ravna raspuštena kosa s razdjeljkom na stranu počešljana je od lica i zataknuta iza ušiju za jednostavan, samopouzdan izgled. Zaglađeni red također dobro pristaje za dan na poslu.

3. stil: Večernji izlazak

© Getty Images

Postepena frizura omogućava Holland Roden da oblikuje nježne kovrče (lijevo) ili nježno skupljenu kosu u svečanu punđu s razdjeljkom po sredini glave

Ove frizure idealne su za svečane večernje zabave, večernji izlazak s posebnom osobom ili čak za tulumarenje s prijateljicama.

Duga valovita kosa daje Holland Roden izrazito ženstven izgled za posebnu večeru.

Nezaglađena punđa s razdjeljkom po sredini čini se savršenom za svečane prigode.

4. stil: Zabava!

© Getty Images

Spoj duge kose, morskih kovrči i kokotice (lijevo) daju pravu dozu ekstravagancije za zabavu. Jednostavna elegancija tradicionalnog repa visoko na glavi Holland Roden

Možda vam se ne izlazi, ali ne možete ignorirati poziv.

Vaša nevoljkost nestat će kad se uredite i unesete malo glamura u kosu. Morske kovrče Holland Roden s modernom kokoticom (lijevo) daju pravu dozu ekstravagancije za sjajnu zabavu.

Rep visoko na glavi uvijek je odvažna no elegantna varijanta za frizuru za zabavu.

Vrhovi repa Holland Roden su kovrčavi (ona voli kovrče).