runway-hairstyles-fashion-week
Styling kose | Postepena frizura

Frizure s modnih pista: Trendovi frizura na Tjednu mode

S ulice ili s modne revije: koji su najnoviji trendovi frizura? Potražili smo ih u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu te donosimo najzanimljivije frizure iz svake modne metropole. Svježe oblikovane, obojene ili ošišane

Međunarodni tjedni mode odavno su iza nas i vrijeme je da donesemo zaključke: živio minimalizam! Vjerojatno ste mislili da će godine obuzdavanja kose biti zamijenjene nečim ekstravagantnijim? Daleko od toga: trendovi frizura za novu sezonu su ugodno prirodni, nježni i ležerni – baš kakve i volimo!

Nama najljepša frizura: duga, nježno valovita kosa s razdjeljkom po sredini glave, viđena na modnoj reviji dizajnera Giambattiste Vallija u Parizu (fotografija iznad). Frizura jasnih linija, ravno ošišana i jednostavno oblikovana daje nam mnogo prostora za eksperimentiranje sa šminkom i odjećom. Poželjno je dramatično, razuzdano i šareno eksperimentiranje. No i rezervirana „nude“ šminka s crvenim usnama također fantastično pristaje uz ovu frizuru.

Ekstremne frizure ostaju s nama i u 2017. s postepeno ošišanom kosom, elegantno zaglađenom kosom i nezaglađenim repom. Svejedno, stvari neće biti nimalo dosadne jer se oblikovanje frizure začinjava profinjeno nezaglađenim polu-punđama, novim bobom a là Mije Wallace i uzbudljivim kontrastima boja (taman izrast). Vrlo uzbudljivo, no i nosivo. Samo trendi vojnička frizura traži više hrabrosti, ali jasno poručuje: minimalistički i individualno!

Trendovi frizura na Tjednu mode