croissant-chanel
Styling kose | Podignute frizure

Trendi frizura: Kroasan frizura

Tražite novu frizuru? Preporučujemo kroasan. Ta trendi frizura je veliki šinjon u obliku polumjeseca, i ne sadrži nimalo kalorija! Što tu frizuru čini neodoljivom? Kosa u obliku kroasana je elegantna i ekstravagantna. Ne možemo je se zasititi

Visoka moda, a ne pariška poslastica: kroasan više nije samo jutarnje pecivo uz kavu ili čaj – i trendseteri se časte tim očaravajućim polumjesecom. No ne na tanjuru, nego na glavi. Kroasan frizura je zapravo šinjon u obliku iznimno velike varijante tog francuskog peciva. Taj poseban element trend je sezone i već se pojavljuje na modnim pistama cijenjenih modnih kuća. Na reviji Chanela dizajner Karl Lagerfeld ukrasio je sve svoje odjevne kreacije zavodljivom kroasan frizurom. Jesu li vam otvorile apetit?

Kroasan frizura: Luksuzan šinjon

© Getty Images

Naziv govori sve: kosa uvijena na pozadini glave u obliku kroasana

Nakon razbarušene polupunđe i ležerne punđe kao vodećih trendova, kroasan prožima frizure novom profinjenošću. U ovoj trendi frizuri ravna je kosa oblikovana uredno u polumjesečast šinjon koji se širi nisko preko pozadine glave i završava u razini sljepoočica. Time taj polumjesec podsjeća na lovorov vijenac – prava dobitna frizura! Precizan razdjeljak na stranu ili po sredini glave klasičan je dodatak. Za mladenački i moderniji izgled, duge šiške idealno upotpunjuju kroasan frizuru.

 

Kroasan frizura: Posebna poslastica

© Getty Images

Trenutak slave: Sprijeda golemi šinjon podsjeća na slavni izgled princeze Leije iz Zvjezdanih ratova

Ne želite se isticati? To možete postići s nekom drugom frizurom. Ova frizura u obliku polumjeseca nema veze s uzdržanošću – ona privlači pozornost. Koji je recept za uspjeh kroasan frizure? Futuristička je i pomalo retro, dramatična ali elegantna – popularan veliki šinjon vješto i sa stilom spaja te krajnosti. Upravo je zbog toga ta profinjena frizura tako fleksibilna u modi: stvorena je za večernje haljine. No s trapericama i majicom, kroasan frizura sigurno će privlačiti zadivljene poglede kao ukusan kontrast!

 

Preporučeni proizvodi