the-most-beautiful-oscar-hairstyles-2016
Styling kose | Podignute frizure

Najbolje frizure s dodjele nagrade Oscar 2016.

Najbolji film, najbolji glumac i glumica, najbolji stil… Dok se zvijezdama današnjice odavala počast prije i tijekom 88. dodjele nagrade Oscar, mi smo dodali jednu nagradu: najbolja frizura! Pokazujemo najdražesnije frizure oblikovane za filmove, glamurozne frizure i najuzbudljivije frizure s dodjele nagrade Oscar 2016. – evo dobitnika u svakoj kategoriji…

Koja večer na dodjeli nagrade Oscar! Dana 28. veljače 2016. zvijezde su ponovno slavile svoj trud i rad u Dolby Theatreu u Los Angelesu tijekom 88. dodjele nagrade Oscar. Sva pozornost nije bila usmjerena samo na filmove. Događaju su prethodile žestoke i kontroverzne rasprave o ovogodišnjem Oscaru: kako se VIP osobe nose s debatom o boji kože i spolu, hoće li Leonardo DiCaprio konačno dobiti svoj prvi zlatni kipić i koja će haljina na crvenom tepihu najviše očarati?

Voditelj Chris Rock ostavio je utisak svojim izjavama u pozdravnom govoru: izašavši na pozornicu uz „Fight the Power“ Public Enemyja, duhoviti glumac nije bio nimalo uvijen. Pristupio je #OscarSoWhite bojkotu crnim humorom (razlog: drugi put zaredom, nijedan crni glumac nije nominiran za Oscara: „Ljudi kažu da nije fer, da je odradio jako dobar posao, a nije dobio nominaciju“, rekao je Rock. „Također nije fer što je za 'Wild Wild West' dobio 20 milijuna dolara.“

Zabava je bila zajamčena, unatoč ozbiljnim problemima. Sjajni filmovi, moda vrijedna nagrada i još jedna nagrada – budući da mi sad dodjeljujemo Oscare za najbolje frizure.

Oscar Frisuren 2016
© Getty Images

Napokon zajedno: nakon šest neuspješnih nominacija, Leonardo DiCaprio osvojio je Oscara za najboljeg glumca 2016.

Prva vijesti večeri: svi možemo odahnuti jer je Leo konačno ušao u filmsku povijest Oscara kao blistavi dobitnik. Vječni neženja i vječni nominirani (šest je puta ostao praznih ruku), konačno je osvojio zlatnog kipića za glavnu ulogu u osvetničkoj drami „Povratnik“. Njegov izgled je također bio olakšanje: nakon mjeseci krčenja puta s bradom od 300 dana, u Los Angeles je došao obrijan, uređen i elegantan u crnom smokingu s leptir-kravatom i sjajnom frizurom (zageliranom i začešljanom) kako bi uzeo svog prvog Oscara.

A sada najljepše frizure s Oscara 2016. – pogledajte ih u našoj galeriji:

 

 

Galerija: Frizure s Oscara 2016.

Preporučeni proizvodi