730133855
Styling kose | Podignute frizure

Najbolje podignute frizure za kovrčavu kosu

Podignute frizure nisu samo za glatku, ravnu kosu. Čak se kovrčava kosa može oblikovati u lijepu frizuru sa skupljenom kosom. Ovdje otkrijte frizure koje su moderne – i savršene za vaše kovrče

Mora li se kovrčava kosa uvijek nositi raspušteno da bi lijepo izgledala? Ne. Skupljene u podignutu frizuru, kovrče mogu izgledati predivno. I ne moraju se prvo ukrotiti ili ravnati. Kovrčava kosa takva kakva jest izgleda lijepo podignuta, s kovrčama koje frizuri daju razigranost – pretvarajući i najjednostavniju frizuru u frizuru koja plijeni pozornost. Odabrali smo najbolje podignute frizure za kovrčavu kosu – otkrijte ih u našoj galeriji.

Za većinu tih frizura, važno je da kovrče lijepo padaju i ne izgledaju kuštravo. Kako biste ukrotili kuštravost, redovito njegujte svoje kovrče: koristite masku za kosu jednom ili dvaput tjedno. Nakon pranja, nanesite pjenu za kovrčanje ili gel za kovrčanje na mokru kosu. To će zadržati živahnost kovrča i dati im zdravi sjaj. Savjet: posušite kovrče difuzorom koji će prekrasno definirati kovrče.

Podignute frizure za kovrčavu kosu