berlinale-2013-celeb-hairstyles
Styling kose | Podignute frizure

Prekrasne frizure s Berlinalea 2013.

Berlinale od milja zovemo „Našim festivalom filma i frizura“. Filmski festival u Berlinu održao se ove godine po 63. put. Kao i uvijek, uživali smo u onome što smo gledali. Osobito su nam se svidjele romantične frizure prirodnoga izgleda. Nismo mogli skinuti pogled sa zvijezda na crvenom tepihu i tijekom fotografiranja. Nadamo se da će vam se svidjeti naš odabir najljepših frizura

Louise Bourgoin
© Getty Images

Iznimna Louise Bourgoin! Pojavila se kao filmska zvijezda!

Svi su se okretali za prekrasnom francuskom glumicom Louise Bourgoin. Na Berlinaleu je očarala svojim odjevnim kombinacijama i očaravajućim frizurama. Plijenila je poglede! Na tiskovnu je konferenciju došla oblikujući kosu u pletenice i cvjetnom haljinom kako bi predstavila svoj novi film „La religiuse“. Njezin stil je izniman. Na svečanim večerama Berlinalea prvo se pojavila s oblikovanim nezaglađenim repom i u uskoj jarko plavoj majici te dugom crnom suknjom, a kasnije je sve iznenadila haljinom u azijskom stilu sa šinjonom na glavi.

Frizure zvijezda s Berlinalea 2013.

Berlinski filmski festival dao nam je priliku da vidimo odavno poznate i nove glumce iz cijeloga svijeta. Juliette Binoche ošišala se na kratko, a Rooney Mara pojavila se sa zaglađenim šinjonom. Što se tiče privlačenja pozornosti frizurom, Veerle Baetens sve je iznenadila svojom crvenom kosom i kratkim šiškama (pogledajte našu galeriju). Mnoge slavne osobe odlučile su se za frizure prirodnoga izgleda, nezaglađene kovrče. U galeriji vam donosimo nama najljepše frizure zvijezda. Armin Morbach u svojim videouputama pokazuje kako možete oblikovati sada popularne prirodne kovrče.

Video: Kako oblikovati kovrče prirodnog izgleda

Galerija: Frizure zvijezda s Berlinalea 2013.