Pletene frizure za kraću kosu
Styling kose | Pletena kosa

Pletenje kraće kose: Najbolje pletenice za kraću kosu

Je li teško plesti kraću kosu? Ne mora biti. Otkrijte pletene frizure koje su posve prikladne za kraću kosu – i koje se lako oblikuju

Romantična, ležerna ili ekstravagantna: pletene su frizure trenutačno u trendu i postoji varijanta za svako raspoloženje. Slavne osobe, blogerice i influencerice pojavljuju se posvuda s ispletenom kosom. Pletenice daju frizuru ono nešto posebno – i ne moraju biti precizno i savršeno ispletene. To je glavni čimbenik kod modernih pletenica: ova generacija pletenica osvojila je naša srca nezategnutim pletenjem, ležernim pletenicama i nježnim oblikovanjem! Sve što vam je potrebno jest kosa s malo teksture. U tome će vam pomoći malo pjene za kosu ili suhi šampon. Kosa ne bi smjela biti svježe oprana jer je tada previše glatka i skliska za pletenje. Nakon pletenja, obavezno frizuru učvrstite lakom ili sprejem za kosu koji će frizuri dati potrebnu postojanost.

Oduševit ćete se što sve možete učiniti s kraćom kosom! Pogledajte našu galeriju i otkrijte šest pletenih frizura za kraću kosu koje možete lako oblikovati.