Muškarac s Cezar frizurom
Styling kose | Muškarci

Super popularno: Zašto bi se muškarci trebali odmah ošišati na Cezar frizuru

U modi već 2000 godina: tko to može reći za sebe? Julije Cezar bi mogao, da je još živ. Taj rimski general ne samo da je pokorio Galiju i Kleopatrino srce, nego i svijet ljepote. Ili točnije: njegova frizura. Doznajte sve što trebate znati o bezvremenoj Cezar frizuri

Cezar frizura, nazvana po Juliju Cezaru, najslavnijem nositelju te frizure u povijesti, trenutačno proživljava svoj ponovni povratak u modu. Ta je klasična frizura jedna od temeljnih koje se oblikuju u svakom salonu diljem svijeta. Slavni obožavatelji Cezar frizure: George Clooney, Justin Timberlake i Antonio Banderas. Ta kratka frizura pristaje raznim tipovima lica – jedan od razloga zašto se sad vratila u velikom stilu.

Zaštitni znakovi Cezar frizure

Muškarac s Cezar frizurom

Posebna značajka Cezar frizure: ravno ošišane šiške.

Lako ju je oblikovati, seksipilna je i pristaje svakoj prilici: Cezar frizura uvijek je savršena – no posebno kad zatopli. Što čini Cezar frizuru: kratke, ravno ošišane šiške s kosom sa strane iste dužine ili kraće.
 

U klasičnoj Cezar frizuri, kosa na vrhu glave može biti duga između jednog centimetara do šest centimetara. Je li kosa sa strane iste dužine, to je stvar osobnog ukusa. Kraća kosa čini lice mlađim i sportskim, dok duža kosa sa strane bolje pristaje zrelijim muškarcima.
 

Kako oblikovati Cezar frizuru

Tradicionalno Cezar frizuru ne treba previše oblikovati. Malo mat pomade može unijeti volumen i strukturu po želji. Dodajte njegovanu bradu za moderan, muževan izgled.
 

Velika korist Cezar frizure: ova kratka frizura može skriti gubitak kose ili zaliske – zbog čega je to sjajna frizura čak i za muškarce s rijetkom kosom.
 

Cezar frizura pristajat će ovim muškarcima

Muškarac s Cezar frizurom

Cezar frizura klasik je među muškim frizurama i pristaje mnogim tipovima muškaraca.

Bez pretjeranog uređivanja i raznolika, Cezar frizura odličan je odabir koji pristaje raznim tipovima kose i oblicima lica. Sjajno pristaje kovrčavoj ili valovitoj kosi jer će kovrče lijepo padati bez pretjeranog truda – i, budimo iskreni, muškarci neće htjeti provoditi previše vremena pred zrcalom.

Razne modne kombinacije pristaju uz Cezar frizuru. Bilo da je riječ o trenirci ili odijelu: ova Cezar frizura uvijek će davati uređen, bezvremen dojam.