spiky-hair
Styling kose | Muškarci

Muškarci s jež-frizurom

Jež-frizura izgleda smiono i drsko. Svejedno, frizura je prihvatljiva i za elegantne domjenke. Naši savjeti za styling pomoći će vam da oblikujete frizure koje nose zvijezde u našoj galeriji

Sve više muških zvijezda nose privlačnu, drsku frizuru sa vrhovima kose koji strše u zrak. Ne čudi što toliko muškaraca prihvaća ovaj novi stil! Jež-frizura pristaje različitim tipovima, poput zgodnog glumca Zaca Efrona, mladog modela i glumca Maxa Ironsa (sina Jeremyja Ironsa), sredovječnog glumca poput Gabriela Machta i zvijezda poput Jeremyja Irvinea koji može proći kao dečko iz susjedstva.

Muške jež-frizure

Muškarci izgledaju sportski, uglađeno i privlačno s jež-frizurom. Tko bi mogao tražiti više? Ta frizura privlači žene i nije je teško oblikovati. Jedino što trebate imati jest dovoljno kose na vrhu glave.

Kosa sa strane uvijek je kraća od kose na vrhu. Na vrhu glave kosa ne smije biti kraća od tri centimetra kako biste mogli imati dovoljno duge šiljaste vrhove. Vrhovi mogu stršati u bilo kojem smjeru (pogledajte gore frizuru Colina Egglesfielda), ili biti usmjereni u jednom smjeru (pogledajte frizuru Maxa Ironsa u našoj galeriji).

Možete se obrijati ako ne želite izgledati previše neuglađeno za elegantne zabave. No brada od tri dana savršeno pristaje uz jež-frizure. Isto tako nema razloga da svoju jež-frizuru i kratku bradu ne nosite uz odijelo i kravatu.

Savjeti za oblikovanje muških jež-frizura

Zatražite od svog frizera da vas ošiša i napravi jež-frizuru. Možete se posavjetovati s najbližim Schwarzkopfovim stručnjakom oko toga koja bi vam frizura najbolje pristajala. Ostalo ovisi o vašem kreativnom stylingu koji treba uključivati gel i vosak za kosu. Frizuru poprskajte lakom za kosu kako bi bila postojana i dugotrajna.

Muške jež-frizure