mens-hairstyles-shag
Styling kose | Muškarci

Muškarci vole shag-frizuru

Shag-frizura nadahnuta pop-glazbom hit je 2012. bez obzira na to je li kratka, srednje duga, postepena ili kuštrava. Muškarci diljem svijeta kopiraju tu frizuru. Pokazat ćemo vam muške zvijezde sa shag-frizurom

U 1970-ima su shag-frizure bile omiljene među muškarcima kao i među ženama. Mick Jagger, Jane Fonda i druge poznate osobe odmah su je prihvatile kao dio svog ležernog stila. To nas ne čudi jer ta frizura ima mnoge prednosti. Doznajmo zašto je toliko privlačna.

Muška shag-frizura osvaja svijet

Shag-frizure su postepene i doimlju se lepršavima, a kosa može biti vrlo kratka ili dosezati čak do ramena. Najviše nam se sviđa shag-frizura s razdjeljkom sa strane koji mora biti neuredan kako bi odgovara toj kuštravoj frizuri. Naravno, upravo je kuštrav izgled ono što privlači. Shag-frizura ostavlja dojam zabave, otvorenosti i mladenačke bezbrižnosti. Shag čak izgleda dobro i u prijelaznoj fazi u drugu frizuru. Muškarci vole taj ležerno-nemaran stil.

Muške frizure: Savjeti za oblikovanje shag-frizure

Operite kosu šamponom, a zatim nanesite styling pjenu na kosu i posušite je sušilom. Dok je sušite, prolazite prstima kroz kosu kako biste dobili kuštrav izgled. Zatim prstima oblikujte željenu frizuru. Pustite da se kosa posve osuši na zraku. Ako imate tanku kosu, nanesite pjenu za volumen prije sušenja i sušite kosu spuštene glave. Protrljajte malo styling gela među prstima, a zatim ih provucite kroz osušenu kosu. Time će frizura dobiti potrebnu strukturu. Voskom za kosu naglasite pojedine pramenove i vrhove. Duža brada sjajno pristaje uz shag-frizuru.

Muške frizure: Kako do savršene shag-frizure

Gel i vosak nisu jedini alat kojim ćete dobiti odgovarajuću strukturu frizure. Pramenovima ćete postići isto. Keith Urban stavio je pramenove raznih boja na svoju kosu, a Owen Wilson je postigao isti učinak profinjenijim pramenovima nijansi iste boje.

Nadamo se da ćete u našoj galeriji muških zvijezda sa shag-frizurom pronaći nadahnuće za svoju frizuru.

Galerija: Trendi shag-frizure za muškarce