short-hair-hairstyles-for-men-ewan-mcgregor
Styling kose | Muškarci

Moderne i bezvremene: Kratke frizure za muškarce

Neki muškarci godinu za godinom nose istu frizuru dok se drugi zabavljaju isprobavanjem novih frizura. Bilo da volite udobnost poznatog ili uzbuđenje eksperimentiranja, nadamo se da ćete pronaći svoju novu frizuru ili barem element za frizuru u našoj galeriji. Zabavite se isprobavanjem ili razmišljanjem o našim prijedlozima frizura!

Kratke frizure nikad ne izlaze iz muške mode. Jednostavne i kratke frizure lako se prihvaćaju, osobito ako su moderno oblikovane. Nisu kicoške i ne izražavaju buntovne stavove; one su jednostavne, praktične i muževne. Te frizure prikladne su za posao, zabavu, sport i večernje izlaske. Stoga nije čudo što mnogi muškarci ostaju godinama pri njima. Ako želite dobro izgledati, imamo neke sjajne frizure za vas!

Jesu li vječne kratke frizure za muškarce?

Veza s klasičnim kratkim frizurama može biti vječna ili trajati određen period vašeg života, nekoliko tjedana ili godina. Pogledajte fotografije frizura u našoj galeriji! Možda ponovno otkrijete kako kratka kosa može biti praktična i privlačna. Izbor je golem, od kratke frizure Michaela Fassbendera, elegantne gel-frizure Leonarda DiCaprija do razbarušene frizure Charlieja Hunnama. Te kratke frizure dijelom su privlačne zbog jednostavnosti oblikovanja i održavanja. Sve što trebate jest malo voska za kosu, češalj i okretne prste.

Galerija: Kratke frizure za muškarce