hairstyles-with-receding-hairline
Styling kose | Muškarci

Styling savjeti za muškarce s visokim zaliscima

Muškarci se često vrlo rano u životu moraju suočiti s gubitkom kose, prorjeđivanjem kose i visokim zaliscima. Srećom, postoje jednostavna rješenja za muškarce s visokim zaliscima. Odgovarajuća frizura može preusmjeriti pozornost sa zalizaka iznad čela. Zvijezde u našoj galeriji to lijepo pokazuju

Genetski čimbenici određuju hoće li muškarac imati zaliske ili oćelaviti. Rani gubitak kose prilično je čest kod muškaraca. Srećom, postoje načini kako se možete nositi s time. Pogledajte neke od privlačnih frizura za proćelavost svih oblika.

Muškarci s visokim zaliscima- kratko rješenje

Muškarci s visokim zaliscima
© Getty Images

Glumci Jason Statham i Jude Law jasno pokazuju kako privlačno mogu izgledati muškarci s visokim zaliscima

Osim redovite uporabe šampona za usporavanje gubitka kose, šišanje na kratko jednostavan je način da se smanji uočljivost proćelavosti ili zalizaka. Jason Statham pokazuje kako privlačno mogu izgledati muškarci koje gube kosu. Jude Law također više voli kratku kosu. Čini se da nijedan od ovih glumaca nema problema s djelomičnim gubitkom kose.

Savršene frizure za muškarce sa zaliscima

Muškarci s visokim zaliscima
© Getty Images

Frizure Justina Therouxa i oskarovca Daniela Day-Lewisa frizurom skreću pozornost sa zalizaka

Kosa srednje dužine može se oblikovati tako da skrene pozornost sa zalizaka. Nekoliko varijanti čak čine zaliske dijelom frizure. Justin Theroux povukao je nekoliko šišaka prema središtu svog čela i oblikovao ih gelom. Vosak za kosu također se može upotrijebiti za oblikovanje te frizure. Oskarovac Daniel Day-Lewis vješto je podigao kosu kod zalizaka u zanimljivu frizuru.

Zanimljive frizure duže kose za muškarce sa zaliscima

Muškarci sa zaliscima
© Getty Images

Glazbenik Gavin Rossdale i glumac Stephen Dorff nose dugu kosu kako bi skrenuli pozornost sa svojih zalizaka

Neki se muškarci ne mogu oprostiti od svoje duge kose. No za time ni nema potrebe ako gubitak kose nije jako naglašen i vidljiv. Gavin Rossdale skupio je svoju dugu kosu u ležeran rep tako da je sva pozornost usmjerena na njegovo lice. Ako to nije vaš stil, možete primijeniti styling trikove da biste dobili razbarušenu frizuru kakvu nosi Stephen Dorff. Puderom za volumen dobit će bujniji izgled kose.

Discover: Muškarci