stylish-mens-hairstyles
Styling kose | Muškarci

Formalne frizure za muškarce

Svečane prilike i posebni događaji često zahtijevaju formalnu odjeću. Muškarci su tu u prednosti jer tamno odijelo ili večernji sako u ormaru zadovoljavaju osnovne zahtjeve. Izbor prikladnih frizura nije toliko ograničen ili očit jer se ukusi razlikuju. Pokazujemo vam današnje popularne frizure za modernu gospodu

Dotjerivanje za neku prigodu često je pitanje poštovanja prema domaćinu ili događaju. Dotjerivanje za muškarce znači prilagođavanje standardima današnjice i pažljivom uređenju. Danas više nije potrebna savršenost. No ipak, svečana ili formalna odjeća i frizure trebaju biti odabrane s ukusom, uredne i prikladne. Kosa ne bi smjela biti previše razbarušena, brade ne bi smjele biti zapuštene, a košulja bi trebala biti posve zakopčana. Muške zvijezde u našoj galeriji pokazuju kako izgleda gospodin.

Galerija: Frizure dotjeranih džentlmena

Moderni muškarci su smioni muškarci

Poslovni sastanci, večera, proslava vjenčanja ili posjet muzeju, sve su to prigode koje zahtijevaju formalnu odjeću i uredan izgled. Očekuje se da je formalna odjeća u crnoj ili tamnoplavoj boji. Večernji sako obavezan je ako na pozivnici piše „službeno primanje“.

Međutim, biti moderan također uključuje moderne tonove u vašoj garderobi i frizuru koja odgovara prigodi. To su, primjerice, šarena kravata, uredno pošišana dizajnerska bradica ili ležerno oblikovana kokotica. Današnji muškarac ima hrabrosti prekršiti neka pravila. Uz dobro raspoloženje i osmjeh, on se ne ustručava unijeti boju u stare tradicije.