current-mens-hairstyles
Styling kose | Muškarci

Trenutačne frizure za muškarce

Moderan je muškarac svladao jedno: igranje s frizurom! Duža kosa na vrhu glave, razbarušene kovrče ili nehajno oblikovane šiške – sve to trenutačno krasi glave majstora kreacija. Kreativan duh i osoban dodir ovdje su ključni

U sezoni 2015./2016. muškarac postaje apsolutni stručnjak za stil, otkrivajući svoju strast prema ukusno oblikovanim frizurama s posebnim stilom! Gornji dio kose ne začešljava se unatrag ili na stranu kako je uobičajeno, nego prema čelu točno iznad obrva – viđeno na reviji Craiga Greena u Londonu (fotografija gore).

Naša galerija fotografija pokazuje koje su se još frizure našle na popisu najzanimljivijih.

Galerija: Trenutačne frizure za muškarce

Trenutačne frizure za muškarce: ulični stil

Trenutačne frizure za muškarce
© Getty Images

U Milanu i Rimu muškarci nose raznolike brade

Ako nemate obaveznu bradu iz naše galerije fotografija, ne brinite se – u modnim metropolama Milanu i Rimu vidjeli smo ležerne brade na muškarcima s različitim stilovima odijevanja! Jedno je jasno: od elegantnog poslovnjaka do neslužbenog gradskog momka i pomodnjaka – brade su za svakog muškarca. Pokazujemo vam kako se njeguje brada uz nekoliko jednostavnih savjeta:

Odgovarajuća njega za trendi bradu

Pranje: Brade se moraju svakodnevno prati! Idealno toplom vodom i s malo šampona. Regenerator koji se ne ispire daje bradi dovoljno vlage nakon pranja.

Šišanje: Samo redovito pošišana brada – kratka ili duga – raste podjednako i izgleda uredno.

Češljanje: Kao i kosu, brade se moraju svakodnevno češljati! Češljanjem usmjeravate dlake u isti smjer te sprječavate pojavu rupica.