Žena sa sunčanim naočalama gleda zalazak Sunca
Styling kose | Ljeto

Toplinski val: Savršene ljetne frizure za piće nakon posla

Sparno je i želite osjetiti osvježavajući povjetarac na vratu? Naše trendi ljetne frizure savršene su za to. Pokazujemo vam kako možete brzo i lako oblikovati prozračne frizure za vrlo moderan gradski izgled.

Ljeto u gradu: volite kad Sunce zalazi za obzorom, a zidovi zgrada još su topli od dana. Tada vi stojite na elegantnom krovu s prijateljima i pogledom na cijeli grad, držeći u ruci piće i uživajući u prekrasnoj ljetnoj gradskoj večeri. Skupili smo kolekciju prekrasnih no jednostavnih ljetnih frizura za vas, tako da uvijek izgledate savršeno.

Svevremenski favorit: vijenac pletenica

Pogled straga na tamnokosu ženu s ispletenom kosom

Ovaj klasik među pletenim frizurama pravi je evergrin

Baka ju je najbolje znala isplesti. Ona je već davno usavršila tu frizuru koja je do danas ostala u trendu. Današnji razigrani trend ugodno je prozračan i vrlo moderan za grad.

 

Pletena frizura ne izgleda prestrogo za piće poslije posla, no možete se odlučiti za nezaglađen izgled tako da izvučete nekoliko sitnih pramenova kose kod licat.

 

Stil gradske djevojke, bez obzira idete li u pivnicu ili neki elegantni bar, možete upotpuniti slatkom plisiranom suknjom i bijelim tenisicama.

Brzo i savršeno oblikovana s visokim repom

Plavuša u ljetnoj haljini i s repom

Ljetna frizura za dugu kosu lako se oblikuje u nekoliko minuta

Ljeti može postati jako vruće, pogotovo ako imate dugu kosu. Zato se pravi gradski pomodnjaci oslanjaju na visoki rep. Taj skupljeni rep na sredini pozadine glave posebno je prozračan i jednostavan.

 

Ako želite da zrači s više stava, natapirajte malo kosu na pozadini glave.

 

Zaglađeni izgled također dobro ide uz elegantno piće u gradu i pristaje uz vašu malu crnu haljinu. Kako gumica ne bi skliznula, svežite pramen kose oko nje i učvrstite ga ukosnicom ispod repa.

Elegantna skromnost: ovako se nosi punđa kod potiljka poslije posla

Elegantna alternativna varijanta nezaglađenoj punđi jest punđa kod potiljka – još jedna trendi i jednostavna ljetna frizura za dugu kosu. Ova jednostavna frizura najbolje pristaje uz poslovni kostim na druženju s kolegama poslije posla, u nekom ekskluzivnom baru ili na ležernom pivu s prijateljima. Naš savjet: labavo skupite punđu kod potiljka, tako da ne izgleda previše konzervativno.

660x545_Woman-with-scarf-tied-around-her-hair
Punđa kod potiljka savršeno pristaje uz veselu ili elegantnu haljinu