Žena s valovima sirene
Styling kose | Ljeto

Morski i prekrasni: Valovi sirene

Ova prekrasna frizura stvorena je za ljeto. Valovi sirene daju seksi, ležeran izgled zbog kojeg ćete žudjeti da ste na obali mora! Doznajte kako brzo oblikovati ovu kovrčavu frizuru i koja odjeća pristaje uz nju

Preplavila je Pinterest i Instagram: seksi kosa s valovima sirene je HIT frizura ovog ljeta. To i nije neko iznenađenje: savršen je spoj modernih frizura – mokre frizure i morskih valova u razuzdanoj, kovrčavoj kosi. Idealna je za dugokose žene i savršene sunčane dane. U ovoj frizuri nosite duh oceana i produljujete osjećaj godišnjeg odmora! Što vam je potrebno za oblikovanje valova sirene? Uređaj za kovrčanje kose, zaštita od topline i sprej za teksturu. Usavršite svoj izgled „upravo sam izašla iz mora“ sprejem ili gelom za sjaj. Pratite naše jednostavne upute za oblikovanje ove kovrčave frizure.

Pet koraka do ljetnih valova sirene

  • Napravite razdjeljak po sredini glave i nanesite sprej za zaštitu od topline.
  • Uvijte pramenove uređajem za kovrčanje kose. Počnite odozdo i prema gornjim slojevima kose. Upamtite: što je nastavak uređaja uži, to će kovrče biti manje i čvršće.
  • Savjet: toplina rastapa keratin u kosi, čineći ga savitljivim. Kako biste duže zadržali kovrčav oblik, pridržite svaku kovrču u ruci dok se ne ohladi. Keratin će se opet skrutiti i kovrča će zadržati svoj oblik.
  • Poprskajte kosu sprejem za teksturu za vrhunski morski izgled.
  • Za mokri izgled, kao da ste upravo izašli iz mora – nanesite sprej ili gel za sjaj. 
  • Na kraju učvrstite frizuru lakom za kosu. 
660x450_frau-mermaid-waves-balayage
Tehnika balayage unosi još veću živahnost u valove sirene.

Jesu li trendi valovi sirene za vas?

Plavuša s valovima sirene

Valovi sirene izgledaju posebno ljetno i blistavo u plavoj kosi.

Ova je kovrčava frizura savršena za dugokose žene koje mogu pretvoriti svoju kosu u prekrasnu grivu. Nije bitno je li kosa prirodno ravna ili kovrčava. Žene s kovrčama ne moraju se previše truditi, samo trebaju nanijeti balzam za kovrčanje na kosu za veću elastičnost kovrča i zatim svaki pramen uviti na uređaj za kovrčanje kose. Zagladite dužinu kose i vrhove s malo ulja za kosu i vaša savršena ljetna frizura je gotova. Plavušama pristaje ova frizura zbog njihove prirodne boje kose koja automatski izgleda kao okupana suncem.

Savršeni modni dodatak za valove sirene

Ova je frizura šlag na torti opuštenog ljetnog izgleda. Uz ležernu odjeću: valovi sirene pristaju uz stil hipika, dugu haljinu te uz uvijek popularni festivalski izgled: kratke traper hlače, majicu i prsluk s resama. Što je odjeća ležernija, to bolje. Te su kovrče idealna frizura za prave ljubitelje boho-stila. Espadrile ili sandale s potplatom od rafije savršeno upotpunjuju taj stil. Što se nakita tiče: više je bolje: ukrasite se ogrlicama različitih dužina i nagomilajte zveckavim narukvicama.

Otkrijte: Frizure